|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
Praline poproszę o namiary na tego fryzjera 
może jak się tak wszystkie wybierzemy to dostaniesz zniżkę za reklamę salonu 
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------
Cytat:
Napisane przez Cyska
tak, tylko jak ktoś kupuje taniutkie staniki to takiej strony sie wystraszy, i pierwsze co zrobi to ją wyłączy:P sama czekam az tam będzie jakaś powazna promocja 
Najlepiej sie zmierzyc i sprawdzić swój rozmiar http://www.atlastravel.nazwa.pl/mari...nt/view/12/37/
A potem w necie poszukać. Ja kupiłam staniczek za 50 zl w sklepie internetowym i przesylka gratis 
Ja przeszłam z 75b na 65e  aż przykro patrzec że tabuny dziewczyn nosi zle rozmiary
A i mysle ze w esotiqu jest najbardziej prawdopodobne wstrzelić sie w rozmiarówke, czasem mają niezłe promocyjki
|
ja z 85B/80B/75C (czyli wszystko co dostępne na bazarku, mieszczące moje "wielgachne" piersi) na 60FF. i czuję się teraz fantastycznie, a kiedyś narzekałam, że mam "duże cycki" (śmiechu warte ) nawet się wykosztowałam na staniczek od Kasi ze sklepu Body i mamę uświadomiłam. cieszę się, że coraz więcej kobiet zaczyna coś robić w kierunku doboru odpowiedniego dla siebie biustonosza 
a najbardziej to mi szkoda tych kobiet, które mają duże, piękne biusty, ale zmiażdżone takim okropnym wygąbkowanym staniorem. aż się płakać chce. a to mógłby być ich największy atut
Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2009-10-31 o 15:01
|