2009-10-31, 14:58
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Cytat:
Napisane przez Julkakulkaa
Kala!, leć, ale niekoniecznie do Triumpha - staniki, wbrew powszechnej opinii, są rozciągliwe i słabej jakości, za to cenią się jak brytyjczyki  Proponuję wybrać któryś z polecanych na 1. stronie sklepów. Przy okazji możesz liczyć na poradę brafitterki  W sumie masz to szczęście że nawet w zwykłych sklepach dostaniesz swój rozmiar, tylko nie wiem którą markę Ci zaproponować. Może Ewę Bień, Samantę, Kingę?
|
Julka dzięki za podpowiedź Triumpha podałam tak dla przykładu bo to był pierwszy sklep w którym jednak ktoś mi doradził w sprawie rozmiaru Wcześniej zwykle kupowałam w h&m czy cubusie, choć miałam też staniki ze sklepów bieliźniarskich gdzie jakoś pani ochoczo przynosiła mi to A i nigdy nie proponowała nic innego. Teraz kiedy znam mój rozmiar mogę zajrzeć do sklepów podanych tu na stronce i wypróbuję marki które podałaś
P.S Czy triumph to naprawdę taka kiepska marka? Kupiłam jak na razie 2 staniki ale wydają mi się naprawdę porządne, jestem zadowolona, ale mam je niecałe 2 tygodnie więc póki co nie mogę ocenić wytrzymałości .
|
|
|