Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-31, 14:58   #2064
Tourniquet
Przyczajenie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

Cytat:
Napisane przez Julkakulkaa Pokaż wiadomość
Kala!, leć, ale niekoniecznie do Triumpha - staniki, wbrew powszechnej opinii, są rozciągliwe i słabej jakości, za to cenią się jak brytyjczyki Proponuję wybrać któryś z polecanych na 1. stronie sklepów. Przy okazji możesz liczyć na poradę brafitterki W sumie masz to szczęście że nawet w zwykłych sklepach dostaniesz swój rozmiar, tylko nie wiem którą markę Ci zaproponować. Może Ewę Bień, Samantę, Kingę?
Julka dzięki za podpowiedź Triumpha podałam tak dla przykładu bo to był pierwszy sklep w którym jednak ktoś mi doradził w sprawie rozmiaru Wcześniej zwykle kupowałam w h&m czy cubusie, choć miałam też staniki ze sklepów bieliźniarskich gdzie jakoś pani ochoczo przynosiła mi to A i nigdy nie proponowała nic innego. Teraz kiedy znam mój rozmiar mogę zajrzeć do sklepów podanych tu na stronce i wypróbuję marki które podałaś

P.S Czy triumph to naprawdę taka kiepska marka? Kupiłam jak na razie 2 staniki ale wydają mi się naprawdę porządne, jestem zadowolona, ale mam je niecałe 2 tygodnie więc póki co nie mogę ocenić wytrzymałości .
Tourniquet jest offline Zgłoś do moderatora