Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-31, 16:36   #1719
Lemirka
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V

Cytat:
Napisane przez kamilawu Pokaż wiadomość
Cześć Lemirko
A co to?
A w ogóle niech będą ci dzięki za baby face I za dark angels Zakochałam się w tych produktach. Coal face jeszcze czeka na testy. Co ty właściwie stamtąd brałaś?
To

Cieszę się, że Lush Ci służy ja kupiłam dla siebie scrub cukrowy - bardzo sobie chwalę (mam oba)
Mydełko - zapach obłędny, coś do kąpieli - jeszcze nie próbowałam ale zapach cudowny, dla TŻta to
chociaż w sumie to sama używam i uważam że jest to najlepsza rzecz do golenia jaką miałam okazję stosować.
I tego śmierdziela wyrzuciłam jak tylko powąchałam.
Zastanawiam się tyko jak zrobić kolejne zakupy

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Ja trochę z innej beczki teraz pochwalić się chciałam prywatnym odkryciem.

Testuję różne róże z EDM (ta firma jak chodzi o róże podeszła mi najbardziej) - przewinęło się ich przez mój kuferek mnóstwo (śmiem twierdzić, że jakieś 70% z dostępnych kolorów, tylko w tym momencie mam 19 sporej wielkości sampli i 5 bigów nie wspominając ile jeszcze do mnie przyleci od Winly...) i stwierdzam, że znalazłam swój róż idealny! Najśmieszniejsze, że to jeden z pierwszych jakie w ogóle wpadły mi ręce: Snuggle Mam kilka ulubionych, ale tylko gdy "noszę" ten słucham masy komplementów i w ogóle jakoś tak dobrze się czuję (Sylwia, tak, Ty mi to od początku mówiłaś, miałaś rację ). Big na pewno będzie mój, nie oddam na wymiankę ani grama
Też lubię ten róż
Lemirka jest offline Zgłoś do moderatora