Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnę- mam cel. Wspólne odchudzanie dlaa załamanych swoją wagą.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 17:09   #132
HotterThanFire
BAN stały

Dot.: Schudnę- mam cel. Wspólne odchudzanie dlaa załamanych swoją wagą.

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
o jaaa dziewczyny.. ale żeście naskrobały..;D

a mi się udało wytrzymać te dni nie grzesząc bardzo.. wczoraj jedynie piwko wypiłam na imprezie ) ale pewnie to wytańczyłam ;d hehe

jeżeli chodzi o herbatki wspomagające odchudzanie to mi one nic nie dawały ;| teraz pije zieloną herbatkę, no czasami czerwoną..
bawiłam się kiedyś w diety różnego rodzaju, w tabletki odchudzające.. i co z tego?
stosując dietę owszem chudłam.. ale zaraz potem rzucałam się na jedzenie które było zabronione.. i waga wracała..
dlatego teraz postanowiłam schudnąć powoli i zdrowo.. żeby nie było efektu jojo.. ŻADNA DIETA CUD NIE DZIAŁA trzeba stopniowo wyeliminować kaloryczne jedzenie.. nie ograniczać się bo to bez sensu.. raz na jakiś czas można sobie pozwolić oczywiście na rozsądną ilość.. lepiej małymi kroczkami, powoli ale prosto do celu..

jeżeli chodzi o podawanie naszych wymiarów uważam że to dobry pomysł.. ćwicząc centymetry gubimy tłuszczyk też, jednakże tłuszcz zamienia się w mięśnie więc dużej różnicy w kilogramach nie będzie
mi herbatki na odchudzanie tez nic nie pomagaja a co do diet cud ja bardzo szybko chudne na nich ale potem jest taki efekt jojo ze tyje wiecej niz schudlam;( (stad mam juz 60;//) wiec masz racje ze diety cud nie dzialaja..
ja dzis grzesze ile sie da bo od 1 czyli jutra definitywnie biore sie za siebie zeby schudnac minimum 5 kg do stycznia(studniowka):love :
trzymajcie kciuki ze wytrzymam bez slodyczy od jutra hihi;p
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora