Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-01, 17:07   #1330
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Leżę i kwiczę.
Ken Lee..
Wiesz, może to dlatego tak żałuję tego chłopaka,bo ja jestem strasznie empatyczna dla ludzi, którzy 'nie są do końca tacy jak inni', np. dla właśnie takich grubszych, itp., dla takich, którzy mogą być wyśmiewani i odrzucani z jakichś powodów.
To prawda z tym patosem, ale nie sądzę, by on to zrobił celowo. Nie wydaje mi się, żeby tak się znał na rzeczy. Po prostu to wyraża jego osobowość, bo widać, że jest dojrzały. Podobało mi się to, jak sensownie się wypowiadał. Jak się porówna jego z np. niektórymi piłkarzami polskiej reprezentacji, to widać przepaść. Nie znoszę jakichś yyy... no ten tego... podczas wypowiedzi w tv/radio.
A Audiofeels byli genialni, zaje.biści w tym, co robili i też mi się bardzo podobało.

Idę oglądać KNŚ, tylko na to czekałam.
kobieta na krańcu świata? Uwielbiam to. O wiele bardziej niż podróże Cejrowskiego, bo on jest taki dziwny. Czasem ma dziwne komentarze i ciągle krytykuj Polskę.
Martyna jest za to bardzo sympatyczna

a co do tego chłopaka z Mam Talent... Mnie się jego występ bardziej podobał na castingu. Tutaj mi czegoś brakowało.
Występ tej od Ich Troje też niezbyt był udany.
Trzymalam kciuki za te dziewczyny z zespołu, którym dwa razy nie wyszło
i za Kaczorexa

Dobrze, że jesteś empatyczna, ale ten chlopak jest przecież zwykły.
Zresztą jakby się uparł każdy jest inny i każdy może być wyśmiewany za coś innego

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2009-11-01 o 17:11
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora