Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-01, 21:09   #2009
cathy
Organizatorka

GG do cathy
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V

Cytat:
Napisane przez kamilawu Pokaż wiadomość
Niedobra, czepiasz się
A co do bielizny, to chyba o to chodziło, nie? Masz namacalny dowód, że są efekty diety i treningów. Cóż, portfel w geście solidarności odchudzi się razem z tobą

no wiesz, ja bym wolała chudnąć wyłącznie w dolnych partiach już teraz
Choć jak teraz sobie pomyślę, to wkurzałam się, że mam za duże cycki, a teraz, jak już zjechałam do skromnego 30G to zatęskniłam za poprzednim wymiarem..

A odchudzanie portfela zaczęłam w momencie, kiedy Frantic (BTW- brakuje mi jej tutaj) mnie tu przyciągnęła niecały rok temu

Cytat:
Napisane przez bobonka Pokaż wiadomość
Witam I zazdroszczę silnej woli,
hej i już Kamila wypucowała, że Tobie silna wola niepotrzebna
Cytat:
Napisane przez Krystle Carrington Pokaż wiadomość
Cathy
uparłam się i oto jest tylko oświetlenie mam w tym miejscu kiepskie... ale coś się wymyśli, latem nie ma problemu bo jest wielkie okno (tak jak u Ciebie ) ale zimą trochę krzywo , zwłaszcza wczesnym rankiem
u mnie też zimą kiepsko ;/ A teraz, jak mi robotnicy na rusztowaniach za oknem sterczą od świtu, to już w ogóle nie mogę się tam malować

Cytat:
Napisane przez Olena77 Pokaż wiadomość
A ja ciągle obiecuje sobie, że zacznę ćwiczyć, mam chyba lenia?
Uwielbiam słodycze jak ich nie ma w domu to ok, a jak są to zjadam je hurtowo. Nie potrafię zjeść jednej kostki. Dżinsy czasem się nie dopinają.
Cathy dziękuję za powitanie! Podziwiam twoje makijaże są piękne.
dziękuję
mnie zmobilizowały do tego te wszystkie laski narzekające na swoje świetne figury, jakie pojawiły sie na spotkaniu u mnie.. No i tak kiełkowała we mnie myśl o odchudzaniu i kiełkowała i w końcu postanowiłam zabrać mojemu rowerkowi stanowisko wieszaka i awansować go na naczelnego fat killera
cathy jest offline Zgłoś do moderatora