2009-11-01, 21:09
|
|
Organizatorka
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Cytat:
Napisane przez kamilawu
|

no wiesz, ja bym wolała chudnąć wyłącznie w dolnych partiach już teraz
Choć jak teraz sobie pomyślę, to wkurzałam się, że mam za duże cycki, a teraz, jak już zjechałam do skromnego 30G to zatęskniłam za poprzednim wymiarem.. 
A odchudzanie portfela zaczęłam w momencie, kiedy Frantic (BTW- brakuje mi jej tutaj) mnie tu przyciągnęła niecały rok temu
Cytat:
Napisane przez bobonka
Witam  I zazdroszczę silnej woli,
|
hej i już Kamila wypucowała, że Tobie silna wola niepotrzebna 
Cytat:
Napisane przez Krystle Carrington
Cathy
uparłam się i oto jest  tylko oświetlenie mam w tym miejscu kiepskie... ale coś się wymyśli, latem nie ma problemu bo jest wielkie okno (tak jak u Ciebie  ) ale zimą trochę krzywo , zwłaszcza wczesnym rankiem 
|
u mnie też zimą kiepsko ;/ A teraz, jak mi robotnicy na rusztowaniach za oknem sterczą od świtu, to już w ogóle nie mogę się tam malować
Cytat:
Napisane przez Olena77
A ja ciągle obiecuje sobie, że zacznę ćwiczyć, mam chyba lenia?
Uwielbiam słodycze jak ich nie ma w domu to ok, a jak są to zjadam je hurtowo. Nie potrafię zjeść jednej kostki. Dżinsy czasem się nie dopinają.
Cathy dziękuję za powitanie! Podziwiam twoje makijaże są piękne.
|
dziękuję 
mnie zmobilizowały do tego te wszystkie laski narzekające na swoje świetne figury, jakie pojawiły sie na spotkaniu u mnie.. No i tak kiełkowała we mnie myśl o odchudzaniu i kiełkowała i w końcu postanowiłam zabrać mojemu rowerkowi stanowisko wieszaka i awansować go na naczelnego fat killera
|
|
|