Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30+ ... zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-02, 09:52   #303
Poletta
Raczkowanie

Dot.: 30+ ... zapraszam :)

Witajcie w kolejnym tygodniu Ja przez weekend nawet tu nie zajrzałam, tak miałam zajęty czas... w sobotę urodziny córki, impreza i dla dzieci i dla dorosłych, roboty miałam na cały dzień ale wszystko wyszło super. Przy okazji przećwiczyłam dwa nowe przepisy, które mogę Wam polecić - pieczeń z indyka nadziewana suszonymi śliwkami (super na zimno, bardzo dietetyczne - chude i bardzo białkowe), oraz mało dietetyczna ale pyszna zupa-krem cebulowa z grzankami własnej roboty i serem żółtym, zabielana śmietaną

Dorinka, moim zdaniem właśnie połączenie diety i ruchu daje efekt
Bettix, z tymi węglami byłoby zbawienne dla większości odchudzaczek, ale jakoś wszystkie inne diety mówią co innego A rozgrzeszenie oczywiście dostaniesz, i tak to Ty tu masz największe sukcesy i dyscyplinę w całokształcie
Lenka, dla mnie powstrzymanie się od węgli to nie jest jakieś szczególne wyrzeczenie, ja tak generalnie wolę produkty białkowe niż węglowodanowe - taki typ

Ja dziś wogóle nie mam nastroju do pracy Popołudniu wizyta u ortodonty z córką i trening na siłowni, może mi trochę energii doda
Dziś na śniadanie jeden płat śledzia w śmietanie, białko jaja na twardo, kawałek białego sera i dwa plasterki sera pleśniowego + jeden kawałek razowego z masłem i mięta. Wcześniej kawa.

Buzaczki!