Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmiana?:>
Wątek: Zmiana?:>
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-23, 10:20   #18
dureksis
Zadomowienie

Dot.: Zmiana?:>

Cytat:
Napisane przez ewunia2
O Boże ale to beznadziejne, co ma piernik do wiatraka?????? poradę o fryzurę porównujesz do obaw o ewentualną ciążę??????? Czasem mam już tego dość tych osobistych wycieczek. I w jaki sposób chciałaś jej pokazać że jest dzieciątkiem???? Bo nierozumiem tego???
Ponadto albo jesteś pamiętliwa czy nie???bo już niewiem sama , raz piszesz, że nie a potem chcesz coś udawadniać. Tragedia.

A propo Twojego pytania zrobiłabym grzywkę taką jak proponuje Czarny Elf no trochę skróciła włosy.
Odnośnie stwierdzenia , że jesteś wielką kobietą to podobnie jak jedna z wizażanek uważem, że kolega chyba niefortunnie się wyraził, pewnie miał na myśli wzrost lub coś innego. Bo figura na pewno na to nie wskazuje.
nie rozumiem o co ci chgodzi..napisałam jej ad. grzywki..
Dla Ciebie nie jest dziwne, że dw adni temu płakała nt ewentualnego dzieciaka a teraz sie martwi o grzywkę??
Dla mnie to jest dziwne, więc się wypowiedziałam na ten temat..
Ale widocznie teraz taka moda...
poradę o fryzurę porównujesz do obaw o ewentualną ciążę???????
Ja porównuję?? Chyba naprawdę nie zrozumiałaś...dziwię się jak ona może mieć to teraz w głowie w "takim czasie", przy "takich problemach"..

A cod mojej pamiętliwości, to jest to MOJA pamiętliwość, więc nie urządzaj personalnych wycieczek, nazywając to TRAGEDIĄ..