Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Ubrania Angielskie, oraz Orsay i inne 36/38
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-03, 09:56   #1
Lynn
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.

Ubrania Angielskie, oraz Orsay i inne 36/38

NIEAKTUALNE

Witam wszystkich! Po generalnych porządkach w szafie stwierdziłam, że część ubrań mi się już nie przyda. Bardzo chętnie wymienię je na inne, które mi się spodobają. Wszystkie ubrania, które w tym wątku oferuję, starannie opiszę i tego samego żądam od drugiej strony Wysyłka w zależnosci od gabarytów- paczka lub list polecony. Rzeczy które tu oferuję nie ciążą mi aż tak bardzo by się ich za wszelką cenę pozbyć, dlatego też mogę marudzić

SzUKAM PRZEDE WSZYSTKIM:
-Tunik w rozmiarze S (36)
-Fluid Revlon lub Max Factor kolor naturalny
-perfumy
-srebrne bransoletki i pierścionki
-Charms

1. Katana angielskiej firmy Bay. Rozmiar 38, ale proszę sprawdzić wymiary:
  • dł. 53 cm
  • szer. 40 cm
  • dł. rękawa 58 cm. Jej stan oceniam na db+. Stylizowana na "znoszoną"
2.Groszkowa bluza na suwak. Sportowy fason. Rękawy i tył wykonane z miękkiego polaru, przód ze śliskiej tkaniny, imituje kamizelkę. Bluza jest super, niestety na mnie za duża. Używana, stan bdb. Dl. 56 cm, szer. 51. Firma Concept E.B.

4.Nowa (bez metek)zimowa kurtka firmy House w kolorze brudnego różu, wykończenia bordowe. Idealna na późną jesien oraz zimę. Fason dopasowany, podkreślający kobiecą sylwetkę. Stójka od wewnątrz wykonczona polarem, a dół rękawków od spodu sweterkowymi ściągaczami, dzięki czemu nie dostaje się przez rękawy zimno. Kurtka jest świetna- ekstra jakość.
Wymiary:
  • dł. od ramion w dół: 65 cm
  • szer. w piersiach: 43 cm x 2
  • szer. na dole 47 cm x 2
5.
Sweterek wkładany przez głowę firmy Tally Weil.Sweterek ma głęboki dekolt oraz rozszerzane rękawy. Wykonany jest z 100% bawełny- nie mechaci się. Mało używany, wogole niezmechacony, nie nosi śladów użytkowania. Rozmiar 38. Polecam! JEst ekstra!
Dł. całkowita 55 cm, szerokość pod pachami 40 cm x2.

6.Czarny sweterek Anda. Dopasowany krój, materiał nie mechacący się. Odpowiedni na osoby noszące rozm. xs oraz s. Używany, lecz stan oceniam na bdb.

Edytowane przez Lynn
Czas edycji: 2010-09-22 o 21:23
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując