Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-03, 12:33   #1010
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
nie dopisałam, że to nie byłoby mieszkanie dosłownie z teściami. u nich na podwórku stoi taka parterówka, swoją drogą specjalnie pobudowana dawno temu specjalnie dla mojego tz i tam mieliby trochę wyremontować żeby się nadawała do mieszkania... dzięki temu moglibyśmy oszczedzic na wynajmowaniu,... bo tu płacimy ponad 800zł... bo mam świadomość, ze jak dzieciątko będzie to każda złotóweczka będzie potrzebna a jeszcze do tego budowa domku...
A to co innego, brzmi super . A oszczednosc swietna! No to teraz tylko trzymaj go za slowo i do dziela. Z ta owulacja to nigdy nic nie wiadomo. Ja jak mi pokazal test owulacyjny II kreseczki to przytulalam sie z tez'em przez 4 wieczorki z rzedu (wiesz tak na wszelki wypadek ) wiec biorac pod uwage ze plemniki zyja sobie kilka dni to jest duza szansa ze sie udalo (oczywiscie staram sie nie nastawiac bo wiem ze bedzie mi przykro jak tescik bedzie negatywny ). Motylku przytulajcie sie bo przeciez nie zaszkodzi
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora