2009-11-03, 14:41
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pomocy! 3 cyfry.
Cytat:
Napisane przez niunka22
No ale po czesci mysle ze tez sie tyczyło mojego jedzenia....bo pisałam ze ostatni posiłek zjadłam o 16. Ja inaczej nie umiem.
Albo drastyczna dieta albo wcale...  Od dzis probuje jesc 4 posiłki co 3 godziny moze mi sie uda, mam nadzieje.
o 9.00, 12.00, 15.00, 17.00-18.00.
Śniadanie juz za mna teraz czekam do 12... 
|
Akurat nie pamiętam jak wyglądały Twoje posiłki, więc do Ciebie nic się nie tyczyło, a mówiłam o węglowodanach do 16, a nie o całym jedzeniu ;]
Cytat:
Napisane przez pluszowa misia
wiecie co jestescie ciete ja probowalam wam napisac jak powinno to wygladac a wy oczywiscie zaraz sie unosicie a skoro uwazacie ze nie trzeba dietetyka zeby to wiedziec to przepraszam bardzo za rady ale zycze wam powodzenia w wlace z kg a potem z efektem jojo.nie ma nic gorszego jak bezmyslne odchudzanie przepraszam ze to pisze ale naprawde nie moge tego spokojnie czytac
|
O tutaj akurat sobie wypraszam, ale taka prawda jest, że powiedziałas nam to co w większości wiemy, ja nie jestem dietetykiem, a jakąś wiedzę posiadam na temat odchudzania, czasami błędną, ale posiadam... I nikt się nie unosi, choć twierdzisz, że bezmyślnie się odchudzamy...
|
|