Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 16:16   #1058
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
witajcie kochane moje!!!!
bylam dzis u poloznej zalozyc karte ciazy,jeszcze tylko w czwartek lub poniedz.musze isc do gina...zwazyla mnie i bylam w szoku niecale 63 kg myslalam ze wiecej waze albo to przez ciaze i moj wstret do jedzenia ktory juz powoli przechodzi i zaczyna sie obzarstwo nocne

Latko jestesmy z toba!!!!!!!!!!
No to smacznego Ja mam ochote na gore miecha gotowanego, smazonego i wedzonego naraz
Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
myślę, że nie wytrzymasz;D i oby szybko wszystko się wyjaśniło

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

a ja jutro idę do gina i się zastanawiam, bo jeśli się coś tam mogło "wykluć" to on to zauważy? a jeśli nie to czy takie zwykłe badanie mogłoby w jakiś sposób zaszkodzić? heh i jak ja mu w oczy spojrzę po badaniu jak on tam zajrzy a tam "śmigające robaczki";D
Mysle ze takich rzeczy nie widzi no chyba ze idziesz na usg dopochwowe to wtedy moze zobaczyc a co do wyklucia sie czegos i zauwazenia, to stanowczo za wczesnie na takie rozpoznanie moim zdaniem
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora