Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-03, 17:27   #265
cbr
never say no to panda

GG do cbr
Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Wolałabym żeby rozliczenie było w liście udziałowców, bo pomimo edycji można by mieć wgląd we wcześniejszy wygląd postu, a jeśli ktoś usunie załącznik, takiej możliwości mieć nie będę.
a to jest duża różnica? bo przecież tak samo łatwo można usunąć załącznik, jak i edytować post i wykasować część treści
a ja sobie nie wyobrażam, żebym miała podawać dokładnie rozliczenie z Lucky, gdzie każda współzakupująca bierze kilka odlewek, atomków etc. etc. w innej formie niż tabelka
może chociaż można by było dokładne rozliczenie w załączniku, natomiast przy nickach ostateczne sumy do wpłaty?

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
ja nigdy nie zaklejam, nigdy nic się nie stało (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo), moim zdaniem to więcej szkody przynosi niż pożytku, bo później korek czy atomizer się klei a czasem nawet farbka z korka schodzi razem z taśmą...
korka nie zaklejam natomiast, jak gdzies wyżej wspomniano, taśma izolacyjna nie pozostawia śladów kleju

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Ano wlasnie... Rozliczenie albo powiadomienie o nim powinno byc wysylane na PW. Staram sie wszystko pamietac, ale ciezko mi sie czasem polapac i zapominam zerknac do watku.
zgłaszam sprzeciw
obowiązkiem uczestnika wspólnych zakupów jest pamiętać, co i gdzie kupuje
a jeśli nie da rady - niech subskrybuje wątek i śledzi nowe wpisy