Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-03, 17:00   #281
sashka20
Rozeznanie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość

badz dobrej mysli!!! wiesz jest ciagle nadzieja ze sie okaze nie zlosliwy, bo gdyby nie mieli watpliwosci to by biopsji nie robili, a tak jest nadzieja... a gdy bedzie nie zlosliwy to jest szansa na wyciecie go
nie no fajnie tesciowa karmi Kubusia

ja tez daje juz biszkopciki, chyba od miesiaca
Pakusiu dziekuje za wsparcie, kochana jestes Widze ze masz jakas bardzo nieprzyjemna sytuacje z tesciem. Lece doczytac, bo nie w temacie jestem.
Moja tesciowa nawet znalazla sposob na uspokojenie Kubusia jak placze smoczek macza w cukrze i heja

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ost mój tż dał małemu cała czekoladę do ręki mały jak zaczął ją ciućkać to nie chciał oddać i płakał
Moja mama dala Kubusiowi troche czekolady. Jak mama mu ja zabrala to byl taki zalosny ryk jakby mu krzywde zrobila Pozniej mame ochrzanilam, bo go wysypalo po tej czekoladzie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
kloókkkkkkko kkkkkkkkkkkkkkkkkm hhhgf h7h9m n7h.9mn n899m87 tdedf .u

Michaś z tej strony

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

fdgjg w4yhszeyhugfdw35t6i900
Daria was też pozdrawia

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Ukryty przekaz
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhhh hysddfffff

Z tej strony Kuba

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość
Sashka - trzymam mocno kciuki za Twojego tatę. Takie mam przeczucie, że będzie dobrze Gratulujemy Wam zębolka
Dziekuje za kciuki i wsparcie
Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość

Jeżuuuu, jaki Guzik jest dzisiaj marudny Nie mogę się z nim dzisiaj dogadać. Właśnie pospał całe 15 minut i nic mu nie pasuje
Moj ma tak samo, no ale Kuba po szczepieniu i zeby ida, doslownie isc i sobie leb walnac

No i mam za przeproszeniem wku.... ze hej.
Wiecie co???? Moj tata nie mial tej biopsji Bo po co, nie??? Czlowiek na raka nie wyglada dobrze sie czuje to po co sie pieprzyc i spieszyc z leczeniem Co lekarz to inna opinia. Ten co kierowal na ta biopsje mowil ze potrzebna, dzis byl inny i mowi ze niepotrzebna Badz tu madry.... Oni sie za porzadna opieke mojego taty wezma sie chyba jak bedzie jedna noga w grobie Moja mama nerwowo wykonczona... Ech...

Musze zmykac Kuba ze mna na fotelu siedzi i ryczy...
Odezwe sie pozniej

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora