Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kłopotliwy współlokator...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-04, 00:31   #1
lilmary
BAN stały

Kłopotliwy współlokator...

Hej dziewczyny,
poproszę was o spojrzenie na tę sprawę "świeżym okiem", bo ja w sumie utknęłam w martwym punkcie.
Jestem studentką, mieszkam w mieszkaniu a razem ze mną pięć innych, studiujących osób różnej płci - nie znaliśmy się przedtem (ja znalazlam mieszkanie, a potem szukalam wspollokatorow do niego...).
Wszyscy jestesmy w podobnym wieku ; 19-20 lat.

Problemem jest jeden ze wspollokatorow, a właściciwie jego... rozrywkowy styl życia. Koleś generalnie uwielbia się upijać, imprezować oraz... spraszać do mieszkania różne "koleżanki" oraz.... uprawiac z nimi seks. Zwykle po pijaku, ale nie jest to reguła.

Sytuacja jest dość zamotana, bo jedną z takich "koleżanek" stała się także wspollokatorka z trzeciego pokoju. Dzieje ich "zwiazku" pomine, gdyz sa conajmniej zenujace - seks, klotnie, piwko na zgode, za chwile znow slysze jeki za sciana, potem jakby nigdy nic nie rozmawiaja ze soba.

Mieszkamy razem dopiero miesiac, a koles zdazyl juz "zaliczyc" w lozku w swoim pokoju z 9 roznych dziewczyn. Mam pecha, bo jego pokoj bezsporednio sasiaduje z moim.

Do rzeczy : jestem tolerancyjna, okay, seks dla ludzi i fajna sprawa, ale bez przesady. Pomijam fakt, ze telepiace sie lozko (cienkie sciany - wszystko slychac), jeki i krzyki to juz standard. Ale ja nawet zaczynam bac sie o siebie i swoje zdrowie, w koncu korzystamy ze wspolnej wanny, toalety, naczyn, pralki...
A ja naprawde nie wiem czy on pewnego dnia nie zlapie grzybicy, HIV czy choroby wenerycznej ;/

Moze przesadzam?
Nie wiem co z tym fantem zrobic...
Poradźcie coś.

Pozdrawiam.

PS. Pisze tego posta sfrustrowana, gdyz obok za sciana wlasnie odgrywa sie "spektakl" ; łóżko trzeszczy aż miło
lilmary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując