|  2009-11-04, 15:54 | #3485 | 
	| Konto usunięte 

| 

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Cytat: 

| 
					Napisane przez sparkly   |   

trzymam kciuki.Cytat: 

| 
					Napisane przez yolanda9  
a dzisiaj proszę o "pozytywne wibracje"    dzisiaj za mnie o 16.30   |   

zapomniałam o Bepanthenie, miałam go na popękane brodawki,  potem był dobry na wszystko.Cytat: 

| 
					Napisane przez Puma13  Ja będę używać pampersów firmy Pampers i kosmetyki J&J, maść do pupci Bephanten, tak jak przy Amelce, no chyba, że szanowna dupeczka małego sie uczuli, to będziemy myśleć nad czymś innym. |   

ja wierze, że z dzidkiem wszystko dobrze.Cytat: 

| 
					Napisane przez cate_  Ja niestety nie pochwalę się zdjęciem z USG bo go po prostu nie dostałam, nawet zapomniałam się o nie upomnieć jak pani doktor powiedziała mi, że przez rentgen który miałam na początku ciąży dziecko może nie widzieć lub słyszeć i żadne badania teraz tego nie są w stanie wykryć. Serduszko bije, niby jest wszystko ok ale od wczoraj nie umiem się cieszyć.
 |   staraj sie nie zamartwiać kochana,  każda z nas ma jakieś grzeszki z początku ciąży na sumieniu. 

Cytat: 

| 
					Napisane przez zgadnij_MS  Przybywam z wiadomościami, że u mnie i u dzidzi wszystko w porządeczku    Ma 72mm, nic się nie spóźnia, wszystko idzie zgodnie z ost @    Ma rączki, nóżki itd.... |   

kitty, dobrze Cię widzieć.Cytat: 

| 
					Napisane przez kitty241  dzwonił codziennie, że sobie nie radzi...z głodu nie umarł więc nie radził sobie ze sprzątaniem i dziś rano wspomniał, że już nie ma czystych gaci- udam, że nie słyszałam- wie gdzie jest pralka i proszek, niech sobie sam upierze  |   Twoją sytuację z TŻ pamiętam, proponuję drastyczniejsze środki. Jakoś trzeba chłopa nauczyć, a jak nie chce po dobroci to...

EDIT: wracam wczoraj z pracy, chodzę po domu i jakoś tak mi inaczej... w końcu zajarzyłam, że przez okna na świat widać.
  Teściowa umyła mi okna, bo już mało co było przez nie widać.  Kochana teściówka- muszę jej to przyznać- bo okien u mnie sporo- 6 normalnych i podwójne balkonowe. 
				 Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
 Czas edycji: 2009-11-04 o 15:56
 | 
	|     |  |