|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
Napisane przez Samoa
ale jak garnek stoi na kuchence i pokrywk sprdnie jak ja tak uchylę to walnie o ścianę, to jest możliwe
.
|
masz rację Samoa takie jakieś nieodpowiednie szkło może pęknąć- na forum babka pisała ze gotowała kompot i jej prysnął i już pękło szkło i się pajączek zrobił..
przeczytałam całe forum o tych wszystkich szybach i pleksi i innych cudach na ścianę i jedno wiem na pewno- nie chcę pleksi bo według wielu osób koło kuchenki strasznie się niszczy, moze się nawet deformować od wysokiej temperatury.. szkło bezpieczne pęka, szkło hartowane znowu drogie a do tego jeszcze jakies szyny mocujące trzba dokupić to już całkiem... zorientujemy się z tżtem w cenach lacobelu w naszej okolicy a jak nie to może pojedziemy do Warszawy do Ikei i tam popatrzymy na panele szklane- bo widziałam zdjecia i fajnie to wygląda- a przy okazji odwiedzimy znajomych w wawie bo już nas zapraszają z tżtem.. a jak to wszystko nie wypali to kupimy po prostu wielkie płytki błyszczące i też będzie dobrze a za kuchenkę gazową wstawimy panel ze stali nierdzewnej bo podobno w Ikei kosztuje ok 50zł.. ale nie znam cen osobiście więc tylko powtarzam to jakie wnioski wyciągnęłam z tamtego forum zabłysnę przed tżtem bo on pewnie nie wie tyle co ja hihihi
Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-11-04 o 17:41
|