Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielbicielki Piękna VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 20:53   #4978
daisyxx
Rozeznanie

GG do daisyxx
Dot.: Wielbicielki Piękna VI

Cytat:
Napisane przez ichii Pokaż wiadomość
w to, że wszyscy ludzie na świecie tworzą jednego boga, a konkretniej ich nadświadomość go tworzy. nadświadomości ludzi łączą się nićmi, przez które przepływa energia i my odpowiednio zarządzając tą energią morzemy tworzyć nawet cudy

nie wierzę też w choroby ciała w tradycyjnym rozumieniu, nie uznaję żadnych szczepionek, nie wierzę w lekarstwa, w całą medycynę (chyba że w psychiatrię i efekty placebo ). wiem, że po tych dwóch zdaniach i tak nikt nie pojmie mojej filozofii życiowej, bo ja ją buduję już kilka lat i nie umiem nikogo do niej przekonać

najważniejsze dla mnie wartości to logika, pragmatyzm i wiara w siebie i w swoją boską moc. wiem, że to może się wydawać dziwne, ale ja naprawdę wierzę w to, że jestem częścią boga i sama potrafię kreować swój świat. a co do pragmatyzmu i logiki, to nie rozpoczynam żadnego działania, bez zadania sobie absolutnie podstawowego pytania: "po co?" jak coś jest "po nic" to tego nie robię. albo jak coś jest "po to żeby utrudnić sobie życie", to tym bardziej

dzięki temu unikam wszelkich negatywnych emocji i sama wymyślam sobie swoją rzeczywistość. staram się być jak najbardziej niezależna od świata zewnętrznego, czyli wszystkiego co nie jest mną.

a teraz już naprawdę lecę, ubrałam się jak czopek, umalowałam bardzo obficie, jutro wam pokażę zdjęcia, jeśli się nie będę wstydziła
nas masz sie wstydzic??
przeciesz my to sami swoi wiec co?? jakies pytania?
[*]
daisyxx jest offline Zgłoś do moderatora