Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek uzupełniający wątek o hurtowni Sigma- propozycje butów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-05, 13:43   #15
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dot.: Wątek uzupełniający wątek o hurtowni Sigma- propozycje butów

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Widzę, że jest kilka chętnych na te buty:

Załącznik 2631096

Mnie też się bardzo podobają, są super i na pewno cieplutkie bo widzę tam misia w środku

Boję się jedynie, że mi nie wejdą w łydce, a znając mnie nie sprzedam ich na All, bo mi się nie będzie chciało... Zastanawiam się czy dałoby się uzbierać komplet i na jedno 39 (to moje) mieć osobę rezerwową, że gdyby mnie się w łydce nie dopięły to ta osoba by je przejęła, nie wiem czy ktoś by na to poszedł
Mi też się podobają
I mam takie same obawy, co Ty - co do łydki.
Ale nie wpadłam na taki pomysł - o osobie rezerwowej

Ja bym na wszelki wypadek wzięła 40-41 nawet - bo i tak zima noszę grubaśne skarpetki. A i są płaskie, więc nie ma obawy, że noga by leciała do przodu jakby były te pół centymetra, czy centymetr większe.

Więc ja bym się skusiła - ale też z osobą rezerwową
Czarne albo brązowe....

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Ćwirko czy to nie są czasem te same buty? http://moda.allegro.pl/item800535104...kozuch_36.html
Bo tak mi się wydaje, a tam sprzedawca podaje szerokość cholewki
W ogóle większość butów w ofercie tego sprzedającego z all wydaje się być tymi samymi, co z hurtowni więc można podpatrzeć inne modele w razie czego
Jeśli to byłyby te same, to na pewno wezmę wprawdzie nie mam nawet miarki, żeby sobie łydkę zmierzyć... (zna ktoś domowe sposoby ? ) - ale myślę, że powinno być okej...