2009-11-05, 13:50
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy
dziekuje za słowa otuchy 
Ty też troszke miałas obawy przeprowadzajac sie?
Kurcze, u mnie dochodzi jeszcze zmiana miasta  Mama rozmawiajac z kolezanka przez tel, tez slyszalam jak popłakuje  Mnie tego oficjalnie nie mowi, tzn mowi ze bedzie jej przykro, ale to moj mąż.. Skoro powiedzialo się A... trzeba B
|
My remontujemy mieszkanie i dopiero tak za 2-3 tyg się tam przeprowadzimy i z jednej strony bardzo się ciesze, a z drugiej jest mi smutno bo jestem przywiązana do mojej rodzinki, ale co z mężem to z mężem, jak dziewczyny mówią własna kuchnia i inne plusy są oczywiste ja też raz słyszałam jak mama rozmawiala z przyjaciółką przez telefon i mówiła, że jej smutno że już się wyprowadzam, no ale taka jest kolej rzeczy.
Cytat:
Napisane przez anika222
pojchałam do rodiców przegladam albumy i uswidomiłam sobie ze mam jedno zdjecie jak mam roczek kilka z przedszkola moze z pieciolatków a potem komunia i jak juz byłam starsza normalnie sie poryczałam bo uswiadomiłam sobie ze nie mam wogole zdjec z dziecinstwa 
|
Mój TŻ też ma bardzo mało zdjęć z dzieciństwa, ale daliśmy rade do płyty dać po 10 moich i 10 jego. A najwcześniejsze zdjęcie miał z okresu ok. 4 lat.. ile ja bym dała żeby zobaczyć takiego mojego malutkiego TŻ'cika no ale cóz... dużo zdjec wziela jego siostra (a mieszka za granicą) i pewnie gdzies są w jej albumach albo sie potraciły 
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
a przez te 2 tygodnie to gdzie sie nalezy??  bo ja mam caly czas wizje ze sie rozchoruje i gdzie ja pojde do lekarza - wiem glupek ze mnie
|
A ja to nawet nie wymienilam tej karty z NFZ na nowe nazwisko i w sumie jakoś mi się nie spieszy, gorzej z tym, że wczesniej pracowalam tylko na umowe zlecenie wiec ubezpieczal mnie tata, a teraz mam juz umowe o prace no i nie wiem czy to zaklad pracy sam tam cos wyslal bo ja zadnego zgloszenia do ubezpieczen nie wypisywalam musiałabym się kiedyś jakos dowiedziec, ale jestem leniuch i nie chce mi się jechac 
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy
Dziekuję, ze mogę na Was liczyc....chyba się zdecyduję, nei mam wyjścia... Mam nadzieje, ze nie bede traktowana w nowej pracy jak Ula Brzydula z serialu na TVN
od grudnia nie.... nie chce tak szybko, musze sie oswoic z ta mysla... ;]
brak mi cywilnej odwagi tutaj powiedziec, ze odchodze  w starej pracy znaczy, wiem, ze troche sie sprawa skomplikuje ale mysle, ze zrozumieja
|
wiesz Brzydula zostala wkoncu prezesem
a w starej pracy napewno zrozumieją bo przecież wyprowadzasz się z miasta, a nie tylko zmieniasz prace z tej na inną.
Cytat:
Napisane przez Maggie1983
no co Ty, dobre tluste kluchy wcale nie sa zle  ja tam wcinam az mi sie uszy trzesa 
|
mniam, mniam uwielbiam kluski 
SAMBAdiJANEIRO nie ma co się dołować, tylko musisz jakoś przekonać TŻ'ta
|
|
|