2009-11-05, 16:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina
Witam 
Również zdaję maturę w 2010 roku.
Na imię mi Asia 
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie 
|
Hej 
też Cie chyba kojarze skądś 
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx
no właśnie. Dostać się to jest połowa sukcesu. Ciekawe tylko czy poradzimy sobie później na studiach ;/
ech, ale mam dzisiaj zły dzień. Najlepiej wyżyłabym się na jakimś worku treningowym 
|
no, własnie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tzn ja wiem, że np. na taką politechnikę warszawską pewnie i bym się dostała... ale ja tam nie dam rady potem ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
to wyżyj, tylko może na czymś innym 
chyba że masz worek pod ręką 
Cytat:
Napisane przez BeaS
Cześć, Spamery. ;*
Jestem wkurzona, bo ksiądz, który uczy mnie religii jest idiotą. 
'Dzięki' niemu siedzę w szkole 3 h dłużej nic nie robiąc, bo postanowił robić nam na złość. To się jeszcze doigra jak taki cwaniak. Zobaczymy kto będzie śmiał się ostatni.
Dlaczego? Jakie progi? 
|
a dlaczego tak zrobił?
i czemu tak wyszło, że siedzicie te 3 godz dłużej? 
hm, nie chce dokładnie patrzeć jakie, ale pewnie tak, że trzeba mieć po 90% minimum z każdego przedmiotu 
chyba spojrze 
Cytat:
Napisane przez karolajn91
wiesz, nie chodzi o to, że drożej, bo przy kwocie 300zł 5o zl w jedną, czy drugą stronę to nie jest wielka róznica. to jest studniowka i zamierzam ją mieć tylko raz. sala jest mniejsza, niż ta co chcieliśmy i jest inny układ. nie możemy sobie ustawić stolików tak jak chcemy i być może będzie tak, że będziemy siedzieć osobno. ale głównie chodzi nam o to, że jeśli bierzemy tą/tę salę co teraz to także katering z tej firmy. a o nim same negatywne rzeczy można powiedzieć. koszt wyżywienia na różne imprezy jest 80-140 zł. skoro osoby, które były na weselu, na sylwestrze przy kwocie 140zl za osobę miały na stole 8 plasterków wędliny na 4 osoby i małą miseczkę sałatki, którą mogła zjeść jedna osoba (później nic nie dokladali) to siedziały do rana głodne. więc nie chcę nawet myśleć co będzie przy naszej kwocie 70zł osoba, a to jest jeszcze poniżej najniższej stawki  do tego teraz odpada nam wystrój sali, bo tej sali się nie dekoruje, więc to też na niekorzyść.
ta jedna klasa zrezygnowała ze studniówki z naszymi klasami i dołączyli się do dwóch innych klas, które robią tam gdzie wszyscy chcieliśmy.
hej  kojarzę Cię z innych wątków 
mam nadzieję, że coś tam Ci się przyda 
|
aha, rozumiem. to faktycznie bez sensu, czemu rodzice, Ci ktorzy zmienili, nie rozumieją tego?
a wy już byscie nie mogli się dołączyć do nich?
a ja nawet nie wiem jak wygląda moja sala itd 
wiem tylko ze mała jak na tyle osób 
wiecie, że za 24 godziny weekend ?
(w moim wypadku za 21 )
|
|
|