Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-05, 20:29   #988
GilmoreGirl
Raczkowanie

Dot.: Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma??

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, z tego wszystkiego założyłam swój osobny wątek na forum. Dziś szefowa mi powiedziała że do końca listopada (czyli do końca okresu próbnego) mam dać odpowiedź w pewnej sprawie-tzn w sprawie dalszej pracy.. Chodzi o to że ona idzie na operację w styczniu i że ja ją mam niby zastępować. Jak można opanować całą firmę w 2 miesiące, nie mając doświadczenia, ani wykształcenia w zarządzaniu, marketingu, kończąc studia przyrodnicze?? Nie wiem jak ona sobie to wyobraża, jeszcze uważa że ja mam wymyśleć co wtedy będę robiła. Zapytałam się od razu czy będę mogła liczyć na podwyżkę (teraz mam ok.900 netto), a ona na to że jak znajdę klientów, zależy jaka będzie sytuacja firmy.
Jak najszybciej chcę zmienić pracę, bo to jakaś paranoja.
No 900 zł to trochę marna kasa plus jeszcze takie akcje chore... mam nadzieję, ze wkrótce uda Ci się znaleźć coś nowego Chociaż powiem Ci, że dla mnie takie zastępstwo szefowej to byłaby kusząca propozycja i opanowanie firmy w 2 miesiace, nawet bez doświadczenia, jest możliwe ale oczywiście w życzliwej atmosferze i z normalna szefową! Trzymam kciuki,albo za poprawę sytuacji albo za nową pracę