Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-05, 21:55   #2242
Tapioka
Raczkowanie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
Tapioko a jaki rozmiar wziełaś? Bo moim zdaniem Lucy jest odrobinę większa w misce. Krój jest zbliżony do Clarissy, ale nie jest chyba w 100% ten sam, niestety nie mam teraz możliwości porównać.
A może wymień na mniejszy rozmiar? Jeśli koronka mocno odstaje to chyba warto wymienić, bo to fajny i bardzo wygodny stanik
I tu jest właśnie zonk, bo wzięłam normalny, 30DD, a jak już pisałam w poście wyżej jestem przed okresem, dobijam do 89 w biuście i biegam tylko i wyłącznie w Pippie i w Rio, bo inne są trochę za małe. A Lucy i tak się marszczy. Myślałam o wzięciu większej, ale nie wygląda mi to na efekt "pomarańczy w szklance" bo marszczy się też od ramiączka w dół, jak pierwsza klasa za duża miska! Mnie też się bardzo podoba i jestem skłonna zostawić ją za urodę, tym bardziej, że naprawdę nie wiem na co wymieniać: miałam mniejszą Pippę 30D, która podobno jest wielkomiskowa i piersi mi się z niej lały jak Niagara, musiałam wymieniać na większą. A 30E podejrzewam, że będzie za wielki skoro ten się marszczy, a w 28 się zaduszę, bo Lucy jest ściśliwa.
Żałuję, że nie mieszkam już w Lublinie bo studiowałam tam i pracowałam przez 9 lat, przyszłabym do Ciebie i kupiła nabiustnie, bo Lucy jest śliczna.
Tapioka jest offline Zgłoś do moderatora