2009-11-05, 22:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Mój też jest informatykiem... ale nie koniecznie chce dostawać rzeczy związane z kompami na prezent, chociaż różnie to bywa... miał 2 rzeczy które potrzebował to dostał 
Z takich komputerowych akcesoriów:
- jak ma laptopa to porządną torbę/plecak - ja kupiłam plecak i sprawuje się rewelacyjnie a TŻ jest bardzo zadowolony
- cooler do laptopa... cieszył się jak dziecko 
- porządna klawiatura Logitech - to akurat dostał tata który też jest informatykiem... a miał starocia z przed 20 lat 
- pendrive, kamerka, myszka - może być w kształcie serduszka - wypisuję głupoty, ale może akurat czegoś nie ma lub mu nowe potrzebne
A jak alkohol, to nie wóda tylko coś bardziej... wyrafinowanego powiedzmy Amaretto, vermut, whisky, jakiś likier... oj, Sheridan jest boski chyba że najbardziej lubi czystą, to nie ma co kombinować 
Może Cd z ulubioną muzyką ? Ja mojemu kupiłam kilka płyt ulubionych zespołów żeby miał co słuchać w drodze do pracy w samochodzie - nie znosi stacji radiowych a nasze radio niestety mp3 nie odtwarza 
Co jeszcze... kubek informatyka - jak lubi jajcarskie rzeczy, widziałam jeden bardzo śmieszny, często są w kwiaciarniach 
Coś na płyty CD i DVD jak już nie ma ich gdzie chować - etui, stojak...
Eh, cokolwiek pomogłam ?
|
|
|