Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-05, 22:19   #2685
ana_01
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
a nie każda
nieee..to niemożliwe ja muszę samoistnie schudnąć

Cytat:
Napisane przez gonia_b Pokaż wiadomość
witam wizażystki
jestem nowa w tej grupie więc opowiem może 2 słowa o sobie z moim TŻ jesteśmy zaręczeni od prawie 3 lat i po wielu namysłach zdecydowaliśmy się sformalizować nasz związek zarezerwowaliśmy już sale na 01.05.2010 w zajeździe gościnnym i fotografa, sukienkę znalazłam w pierwszym i jedynym salonie do którego weszłam, zresztą była pierwszą którą zmierzyłam za to mamy problem z zespołem bo większość tych do których dzwoniłam ma zajęty termin. może wy mogłybyście polecić mi fajny zespół???
Witaj..ja mam zespół Red Rose, mogę polecić Omen, z zespołem Altess też się fajnie bawiłam.

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
u mnie dzisiaj produkcja zaproszeń rozpoczęta powiem Wam, że sporo roboty przy tym, ale jaka satysfakcja!
ups..ja zapomniałam o swoich zaproszeniach, zrobiłam z 20 szt. i przestałam Pochwalisz się swoją produkcja?

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Hej
Wprawdzie kiedyśsię tu udzielałam ale później przestałam ,to teraz wracam. Widzę że dziewczyn ysię pozmieniały wiec powiem o sobie. Jestem z Tż prawie 11 lat, zaręczenie od 10 miesiecy. Ślub 09.10.10 o g. 16.00, wesele w Dysie NA 250 osób. Mamy salę, kościół zespół, kamerzystę, fotografa www.zomer.pl , wizażystkę, florystkę/dekoratorkę, skrzypka. Większość jest, sunia niby wypatrzona, ale wybieram sięjeszcze do Lwowa po nowym roku Podobno można wszystko jużza 1000zł kupici jakie fasony!
Hej..zdecydowaliście się jednak na Dys, fajnie- będzie nas dwie w przyszłym roku Widzę, że sporą część spraw już załatwiliście.