2009-11-06, 10:56
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Hej,
Alkamor śliczny zestawik kupiłaś Kubusiowi - będzie pięknie wyglądał mały kawaler. I jeszcze ta cena
Mischoko tak jak dziewczyny pisały, jak się jest w ciąży to test owu wyjdzie pozytywny. Ale spokojnie jeszcze poczekaj kilka dni i zrób test ciążowy. Jejku może w końcu się coś ruszy u nas
Domiś na pewno pójdziesz do domku jutro. Tylko jak nam napiszesz, że coś robiłaś, sprzątałaś czy cokolwiek, to ja osobiście do Ciebie pojadę.
A teściowa to faktycznie chce wszystko ładnie załagodzić, może w końcu przemyślała sprawę i stwierdziła, że źle robiła. Albo to jakaś podstępna gra z jej strony. Najlepiej nie martw się nią.
Zuzia współczuję Ci te tęsknoty - sama kiedyś przez to przechodziłam. Ale może uda Wam się od nowego roku coś zmienić - znajdziesz pracę w W-wie i będziecie sobie razem mieszkać i pracować.
Eluśka powodzenia na statystyce- czekamy na efekty.
Tadzia jak u Ciebie z tym testowaniem ?
Mnie plecki bolą cały czas, zanim dostnę się do jakiegoś specjalisty to minie 2 miesiące, bo są takie długie terminy, a on i tak mi nic raczej nie zleci - ewentualnie znów rehabilitacje, ale podobno nie ma teraz zapisów, bo szpital nie ma kasy. I muszę się męczyć i czekać - może przejdą.
|
|