2009-11-06, 14:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15121261]Tak, ale myślałam, że to oni się pomylili Ten też odpowiada mi i do cery i zapachowo, więc nie ma problemu, chyba, że Tobie zależy na nim, a cytrynowy nie odpowiada - jeszcze go nie używałam, więc możemy się zamienić Piękne 
Ja dziś wracając z zajęć kupiłam w mieście ziółka do tej sauny, kilka złotych wydałam w lumpku i w zoologicznym na myszkę dla węża Wstąpiłam do Rossmanna, ale nic a nic mnie nie kręciło [/QUOTE]
Tak myslałam, że Ci podpasuje tym bardziej że pachnie bosko 
cytrynowy sądzę, że by Cię rozczarował, bo niewiele w tym zapachu cytryny w zasadzie wcale jak dla mnie pachnie ... gabinetem pielęgniarskim 
miałam w późniejszych planach cytrynowy, więc dla mnie może zostać tak jak jest jeśli Ci geraniowy odpowiada
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87
Aaaa dziewczyny poratujcie mnie  Malowałam dziś pazurki na szybko i sięgnęłam po wysuszacz SH, a końcówka kompletnie zgęstniała 
Nie używałam go parę tygodni, a tu taki numer, ech 
Mogłybyście mi polecić jakiś wysuszacz, najlepiej coś sprawdzonego i tańszego od SH  Będę musiała kupić 
|
Kochane przypominam się z tym wysuszaczem Macie pomysły?
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602
Fajna ta sauna napiszcie coś więcej jak się sprawuje, nigdy nie miałam takiego wynalazku. Jakiś przepis na nią ? 
|
Fajna sprawa Wygodniejsze od garnka, bo ma taki kształt że mieści całą buzię, nic nie wydostaje się na zewnątrz tylko wszystko na twarz Ja mam jeszcze taką wymienną końcówkę-inhalator.
W zasadzie to odziedziczyłam ten wynalazek po babci, która kupiła sobie właśnie do inhalacji, ale coś tam jej w tym nie pasowało.
Trochę mnie tylko wkurza mycie bo jak wrzucę na dno tą szałwię to się wszystko oblepia i doszorowac nie można
|
|
|