Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-06, 19:38   #830
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

MagJa - ja myslałam że też mi się te masła farmony nie spodobają ale jednak będą dobre na zimne, zimowe wieczory kiedy mam ovhotę na słodkości, tak sie otulić ciepłym zapachem, wskoczyć pod kołdrę z kubaskiem gorącej czekolady
Ja po prostu myślałam, że zapach będzie o wiele mocniejszy, a jest taki w sam raz I właśnie taki chciałam, ciepły, otulający. Tylko ta marcepanowa nuta mnie drażni...

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A z niebieskiej serii Herbala też jestem bardzo zadowolona, cudownie nawilża, pięknie pachnie.
Mam teraz serię na zwiększenie objętości i też jestem bardzo zadowolona
Mnie jeszcze różowa do farbowanych kusi. Muszę ją poniuchać, może sobie chociaż maseczkę z niej sprawię, bo chyba tylko z niej dodatkowa maseczka jest.

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Tak, Elixir Manie wizażowe są zaraźliwe
Hehe, no to czekamy razem

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Wróciłam z Sephory. Mogę pracować jeśli chcę, od grudnia. Tyle że u nich zaczyna się od kasy i pakowania prezentów, już myślałam że będę mogła się pytać Pań czy im doradzić
Dobre i to na początek. A pewnie jak tylko pozwolą Ci się wykazać, to szybko się przekonają, że na kasie się marnujesz
A można zapytać ile tam płacą w ogóle?

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Oszukała mnie dzisiaj baba na poczcie Niby tylko na złotówkę, ale zła jestem, policzyła mi za listy jak za takie o dziwnych wymiarach, a to były malutkie kwadroatowe koperty! Następnym razem pójdę tam chyba z ich cennikiem
Ja zawsze ich pilnuję, czy aby mi gabarytu B nie wciskają, bo akurat wiem, które moje przesyłki łapią się na A, a które na B. I najbardziej mnie wkurzają takie okienka wysokie, gdzie nie widzę co ktoś mi w książce bazgroli. Raz gościa opieprzyłam, bo mi wszystko jako B liczył, a tylko jedna przesyłka była za gruba na A. No i musiał kreślić

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Fioletową Saphire, karmelową Landi i kawową Cesi. Są świetne
Landi mam i polecam, Saphire chcę, a Cesi też mi się podoba, tylko jakoś nie bardzo się z nią widzę

W ogóle to dziś pół dnia spędziłam, można by rzec, na zakupach a ściślej mówiąc na buszowaniu po Allegro i necie w poszukiwaniu turkusowej czapki. Ciężka sprawa, bo chcę taki ciemny turkus, taki petrol właściwie, a pełno takich błękitnych bardziej. No ale znalazłam parę typów, i na nieszczęście znalazłam też parę torebek. Tylko kasy kurka brak Ale że jedna czapka jest w sklepie z torebkami, to pewnie na którąś torebkę się skuszę, tak przy okazji . A znów 2 inne czapki są z Atmosphere, to może się do siostry uśmiechnę o jedną Bo nie mogę się na jedną zdecydować
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora