Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bydgoskie Panny Młode
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-06, 20:11   #2578
Agape007
Zadomowienie

Dot.: Bydgoskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość

Aha, dziewczyny! Będę teraz apelować do Was. Może któraś z Was tak jak ja pracuje w sklepie, więc apeluję o rozwagę!!!! Już mówię o co chodzi.

W tym tygodniu do mojego sklepu, w CH przyszedł facet podający się za Francuza(wg mnie podobny do Nicolasa Cage'a). Kupił tylko skarpetki, a portfel miła wypchany tysiącami zł. W pewnym momencie poprosił koleżankę, by zmieniła mu kilkanaście 20złotówek na stówki. No i tu zaczyna się dramat. Koleżanka sie zgodziła, bo zwykle brauje w kasie drobnych. Poukładała sobie dwudziestki na ladzie. Wyszło 1000zł (zrobiła 10 kupek po 5 dwudziestozłotówek w każdej). Liczyła trzy razy. sprawdziła, czy nie są fałszywe. Wszystko było ok. W tym momencie facet wziąl do ręki wszystkie te pieniądze i łamanym angielskim zadawał jej jakieś głupie pytania w stylu ile tu tego jest itd. Po usłyszeniu odpowiedzi odłożył z powrotem pieniądze na ladę, koleżanka przeliczyła setki, by mu wydać. Uśmiechnął się, pożegnał i podziękował. Po jego wyjściu coś ją tknęło, by przeliczyć kasę. Okazało się, że brakuje 500zł(!!!!!!!!!). facet zrobił jakiś trik, był magikiem, kurde... nie wiem kim. Tzn wiem - OSZUSTEM. Wyobrażacie sobie coś takiego?
Uwierzcie mi, gdybym usłyszała o tym od kogoś, to uznałabym tą dziewczynę za głupią... W końcu jak można nie zauważyć jak facet zabiera połowę kasy. Ale uwierzcie mi - to jest naprawdę inteligentna dziewczyna, a on robił to na moich oczach i też nie zauważyłam!! Uważajcie na siebie, bo takich jak on teraz, przed świętami będzie coraz więcej!! I każdego może tak samo i urządzić.
No to faktycznie niezbyt miła sytuacja, tym bardziej przed świętami - pewnie będzie musiała oddac ze swoich co?? Kurcze jak możńa tak bezczelnie oszukiwac ludzi....

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując