Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Huśtawka nastrojów z TŻ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-24, 14:30   #1
czuczenka
Zakorzenienie

Huśtawka nastrojów z TŻ

Czesc , moja sytuacja i dolek spowodowal ze postanowilam napisac ...

Znam sie z moim TŻ juz preszlo miesiac , ogolnie to znamy sie dluzej no ale razem jestesmy od miesiaca(sory za te powtarzanie)

Napada na was czasem taka huśtawka nastrojow ze uwazacie ze wasz TŻ was olewai was nie kocha? we mnie cos takiego czasem wstepuje, to jest okropne Jeszcze wczoraj moje kochanie mnie przytulalo i calowalo jak bylismy sami , bylam szczesliwa ze jestem z tym czlowiekiem bo traktuje mnie jak krolewne no moze przesadzam ale podobnie tak jest czuły, miły, wrazliwy... wogole jest inny niz jak sa ludzie jacys i otoczenie. Widze w jego oczach jak mu zalezy na mnie , chociaz mi tego czesto nie mowi to wiem ze tak jest, jego gesty i czyny powoduja ze o tym wiem

Dzis mam hustawke nastrojowa i zupelnie nie wiem jak sobie dac z nia rade nie widzialam go caly dzien dzis w szkole bo mial tam zajecia i dopiero po lekcjach sie zobaczylismy na chwilke, pogadalismy sekunde i kazdy poszedl w swoja strone do domu buziak na papa taki cmok i tyle powiem ze caly weekend sie nie zobaczymy , bo mamusia moja kochana kazala mi sie uczyc do matury i sie nie spotykac

gadam wam o ******lach ale musialam sie wygadac mam okropna hustawke bo jesli ktos ejst czuly i kochany zawsze to czemu tak sie zachowuje jak by byl moim kolega a nie chlopakiem czasem normalnie doluje mnie to jak o tym pomysle, glupia jestem wiem ze sie takimi ******lami przejmuje.... ON na pewno nawet tak o tym nie mysli i by nie wiedzial o co mi chodzi ehhh a ja marudze strasznie tu wam ... czytajac to to ejst taki problem na miare BRAVO prosze nie zlinaczuje mnie za to

Dlaczego faceci udaja takich wazniakow, macho, i takich twardzieli przed innymi a w glebi serca i dla nas sa mięciutcy i slodziutcy nie rozumiem tego wlasnie

Smutno mi, przepraszam za nudzaca wypowiedz

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując