Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-06, 21:06   #2106
Katarina081
Raczkowanie

GG do Katarina081
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Katarina Ty juz po terminie chyba jesteś - wszsytkie pewnie czekają na Ciebie , nie no zartuję, ale czekam na rozpakowanie
Madziu ja już nie daje rady, wychodze z siebie, to czekanie tak strasznie się dłuży, dzisiaj miałam co chwilę twardy brzuch i boli jak na miesiączkę, zobaczymy, może w nocy coś się ruszy
Jestem pierwsza taka przeterminowana na naszym wątku

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
myślę, że wiosenne spacerki będą nasze! zawsze to raźniej 2 mamusie 2 córeczki
co do położnej, koleżanka trafiła na jej dyżur, nie miała wykupionej usługi - i była zachwycona! powiedziała, że bez niej by nie urodziła, a opieka po porodzie ze strony Pani Ewy była doskonała!
także w samych superlatywach!
Ja umówiona jestem na jej jutrzejszy nocny dyżur... i mam przygotowany cały zestaw pytań
oczywiście dam Ci znać!

p.s. a może spotkamy się w szpitalu bo Ty będziesz już "rozwarta" i gotowa
Kajuś mam nadzieję, że się jutro spotkamy, a ja już bedę tuliła swoją Bianeczke, a spacerki oczywiście, ze będą należały do nas Ta położna to Pani Basia, a nie Ewa...

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
załączam zdjęcie wygranej, ale jeszcze nie składaliśmy no bo bez sensu, za wcześnie jeszcze
Super ten leżaczek!!!!! Gratuluję!!!kl aski:

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Taaaa.... Katarinę i mnie jeszcze Ela jest skłonna wyprzedzić jak tak dalej pójdzie
Ja myślę, że mnie jeszcze nie jedna wyprzedzi

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
no to ja się melduję w rozpakowanych już - urodziłam w środę sn , Blanka waży 3kg i ma 51cm. Niestety był to 36/37 tydzień i mała załapała jeszcze w brzuszku zapalenie płuc i od samego porodu leży w inkubatorze, pod respiratorem (podobno tylko do dziś..) i generalnie kiepsko oddycha. Dostała 10pkt w skali Apgar, ale wydaje mi sie strasznie amalutka No i 3tyg będzie w szpitalu.. Ehhh, istny koszmar, nie myślalam nigdy, ze wroce do domu bez brzuszka i bez mojego maleństwa, ktore leży tam samo, takie bezbronne.
Cudnie!!! Gratuluję!!!: roza:

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Ano jeszcze dwupak
Ale jak do poniedziałku nic się nie będzie działo, to pomarudzę ginowi na wizycie, chociaż mimo wszystko chciałabym rodzić sn. Tylko teraz zaczynam się trochę bać, że córcia będzie duuuuża
Ja tez boję się, że oja będzie wielka. W zeszłym tygodniu ważyła 3100!!!

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Gucia, następna Mamusia Cię wyprzedziła

Dostałam sms od Ravenne:

Wczoraj o godz. 16.20 przyszła na świat Alicja , 55 cm, 3670 g. Poród naturalny, mimo tego, że ciężki, jesteśmy bardzo szczęśliwi. Buziaki dla mamuś !

Moje gratulacje kochana

Jeju jak ja Wam zazdroszczę!!! Gratuluję!!!: roza: