Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Cytat:
Napisane przez magdawikp
Katarina Ty juz po terminie chyba jesteś - wszsytkie pewnie czekają na Ciebie  , nie no zartuję, ale czekam na rozpakowanie
|
Madziu ja już nie daje rady, wychodze z siebie, to czekanie tak strasznie się dłuży, dzisiaj miałam co chwilę twardy brzuch i boli jak na miesiączkę, zobaczymy, może w nocy coś się ruszy
Jestem pierwsza taka przeterminowana na naszym wątku
Cytat:
Napisane przez xpressja
myślę, że wiosenne spacerki będą nasze! zawsze to raźniej 2 mamusie 2 córeczki
co do położnej, koleżanka trafiła na jej dyżur, nie miała wykupionej usługi - i była zachwycona! powiedziała, że bez niej by nie urodziła, a opieka po porodzie ze strony Pani Ewy była doskonała!
także w samych superlatywach!
Ja umówiona jestem na jej jutrzejszy nocny dyżur... i mam przygotowany cały zestaw pytań 
oczywiście dam Ci znać!
p.s. a może spotkamy się w szpitalu bo Ty będziesz już "rozwarta" i gotowa 
|
Kajuś mam nadzieję, że się jutro spotkamy, a ja już bedę tuliła swoją Bianeczke, a spacerki oczywiście, ze będą należały do nas  Ta położna to Pani Basia, a nie Ewa...
Cytat:
Napisane przez elalank
załączam zdjęcie wygranej, ale jeszcze nie składaliśmy no bo bez sensu, za wcześnie jeszcze 
|
Super ten leżaczek!!!!! Gratuluję!!! kl aski:
Cytat:
Napisane przez gucia6
Taaaa.... Katarinę i mnie jeszcze Ela jest skłonna wyprzedzić jak tak dalej pójdzie 
|
Ja myślę, że mnie jeszcze nie jedna wyprzedzi
Cytat:
Napisane przez olalicious07
no to ja się melduję w rozpakowanych już - urodziłam w środę sn , Blanka waży 3kg i ma 51cm. Niestety był to 36/37 tydzień i mała załapała jeszcze w brzuszku zapalenie płuc  i od samego porodu leży w inkubatorze, pod respiratorem (podobno tylko do dziś..) i generalnie kiepsko oddycha. Dostała 10pkt w skali Apgar, ale wydaje mi sie strasznie amalutka  No i 3tyg będzie w szpitalu.. Ehhh, istny koszmar, nie myślalam nigdy, ze wroce do domu bez brzuszka i bez mojego maleństwa, ktore leży tam samo, takie bezbronne.
|
Cudnie!!! Gratuluję!!! : roza:
Ja tez boję się, że oja będzie wielka. W zeszłym tygodniu ważyła 3100!!!
Cytat:
Napisane przez brombusia
|
Jeju jak ja Wam zazdroszczę!!! Gratuluję!!! : roza: