Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobry Fryzjer w Poznaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-07, 09:15   #3457
mila kamila
Przyczajenie

Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy wiecie może kto z włosów ciemnych (po ostatniej wizycie u fryzjera-naturalnych-reszta została na podłodze ) zrobi mi zimny, ciemny blond?
codziennie prostuję włosy, także bardzo się boje, ze jesli oddam głowę (znowu) w nieodpowiednie ręce, to będę je mieć juz do końca zniszczone.. bo rozjaśnianie przecież niszczy..
zależy mi na tym, by fryzjer był na tyle kompetentny, by powiedział wprost, czy dany kolor przyjmie na moich włosach, bez potrzeby używania wysokoprocentowej wody utlenionej
a nie ściemniał, byleby tylko zarobić

może same miałyśćie taką sytuację i wiecie kogo polecić? tylko bez reklam proszę )

1 zdjęcie to kolor moich włosów, a następne to taki, jaki chce uzyskac
(nie mam takiej rudej/śliwkowej poświaty, jakoś dziwnie zdjęcie wygląda :P )

Witam.Ja latem miałam ściągany kolor z ciemnego brązu na rudy-taki właśnie chciałam.efekt końcowy był niesamowity,równy kolor na całejdługości a i moje włosy na tym nie ucierpiały.podobnie jak Ty bałam się że mi wypadnąlub że kolor nie będzie taki jak bym chciała i trzeba będzie powtarząć ściąganie koloru,ale już po pierwszym zabiegu byłam bardzo zadowolona i nic więcej nie trzeba było robić.Nie wiem jak to wygląda z ciemnym blondel??/ ale patrząc na zdjęcie to wydaje mi się że chyba nie było by problemu bo mój rudy był znacznie jaśniejszy-ale ja się nie znam.Najlepiej będzie jak pójdziesz do salonu i zapytasz czy da się to zrobić. Polecam Ci pana Marka-on zajmuje się moimi włosami,napewno nie będzie prubował cię naciągnąć na kase i jeśli nie ma szans że taki kolor wyjdzie to ci to powie bez ściemy. Ten salon jest na Wrocławskiej 25 Posh studio fryzur-najlepiej jak sprawdzisz sama.
mila kamila jest offline Zgłoś do moderatora