Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - e-torebka.pl Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-07, 09:32   #2178
aante_e
Miss Pudernica

Dot.: e-torebka.pl Część III

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ja się trochę przy zakupie szarej Andi obawiałam koloru, ale uważam , że pasuje niemal do wszystkiego, więc jeżeli naprawdę Ci się podoba to polecam bo nie będziesz żałować

Ewentualnie Ana jest trochę podobna do Andi (to ta torebka http://etorebka.pl/s03.php?f=0202 ) i jest w kolorze czarnym , ale według mnie Andi jest ładniejsza Jednak dziewczyny na forum polecają Anę, więc to już zależy od gustu .
Mi też szara Andi wydaje się bardziej uniwersalna od czarnej Any Teraz noszę Andi do czarnej kurki i czekoladowych kozaków i dobrze to wygląda, torebka rozjaśnia strój. A wiosną i latem pasuje do jasnych ciuchów, gdzie czarna sprawiałaby smutne wrażenie.

A Ana i Andi jak dla mnie to praktycznie to samo, więc pewnie też jest świetna

Cytat:
Napisane przez path87 Pokaż wiadomość
Prawda, że fiolet już jest troche przejedzony, ale wlasnie dlatego ze duzo osob tak mysli to ostatno jest go coraz mniej i właśnie dlatego dobrze mi sie chodzi z fioletowa Saphire
Bedzie i boom na granat, ale nie ma sie co martwic bo pewnie skonczy jak fiolet a ze te torebki sa nie do zdarcia/zajechania/ponadczasowe to nie widze problemu w kolorystyce
Wydaje mi się, że fiolet królował głównie w ubraniach, w sieciówkach ciężko było znależć ładną fioletową torbę. Do Saphire kupiłam na wyprzedażyw w vanilli cieniowany fioletowo-biały szalik, myślę jeszcze nad skórzanymi rękawiczkami, bo mam szare do Andi i dzisiaj pierwsze testy, idziemy razem na miasto.
A granatową torbkę nosiłam w tamtym roku i uważam, że granat świetnie pasuje do prawie każdego zestawu i super wygląda. Wyprzedzam trendy

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Swoją drogą to chyba jako jedyna tutaj w zasadzie jestem zawiedziona jakością etorebki. Nie dość, ze uszy mi popękały, to jeszcze poodrywały się zakonczenia od zamków i te złączenia na spodzie torebki. Coś podobnego mialam jedynie w torebce z targu za 20 zł
Mi się z Andi nic nie dzieje (odpukać), a noszę w niej ciężąry, czyli mnóswto książek. Nawet mój TŻ wczoraj był zaskoczony jakością Cesi i pytał się czy nie poszalałam i czy przypadkiem nie jest to skóra. W końcu to torebki za 100 - 90 zł, wyglądają naprawdę porządnie, a w sklepach za tą cenę to nic nie ma

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Ja swojemu TŻ oszczędzam gadania o tym, że chcę torebki zamówić
Chyba też to muszę zacznąć praktykować Jak się dowiedziała o tych 3, to powiedziała, że dostanę jeszcze tylko jedną (amberlyn, bo bardzo mu się podoba) i koniec. Będę musiała jakoś przemycić Haddi

Wczorak jak siedziałam wieczorem z moimi nowymi torebkami, to przypomniało mi się żę przeciez miałam zamówić jedną czarną Bo nie mam czarnej torebki na codzień, a czasami by się przydała, ale w szale zakupów całkiem wyleciało mi to z głowy.

Też tak macie, że ciągle oglądacie nowe torebki, przymierzacie, patrzycie na nie, zachwycacie się i nie możecie się z nimi rozstać?