2009-11-07, 09:11
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rasowy=Rodowodowy
Cytat:
Napisane przez Aaliyah1981
kochana nic sie nie martw wiesz kiedy pierwszy raz przyprowadzilam Kapsla do domu to taka wywiazala sie bitwa po miedzy rezydentem (owczarek szkoci collie) ,ze az sie zalamalam myslalam ,ze nigdy sie nie przyzwyczaja do siebie. Wiadomo dwa dorosle samce  , terytorium ..poczatki byly trodne ale z czasem Kapsel , ktorego adoptowalismy tak przyzwyczail sie do naszego Barego ,ze w ognien by za nim skoczyl  i tak juz bylo do konca ich dni prawdziwa psia przyjazn  .A do tego mialam jeszcze w domu bezklatkowa fredke  i to juz byla cala banda 
kochana nic sie nie martw na spokojnie a zwierzaki przywykna do siebie bedzie dobrze 
---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------
dziekuje  on zawsze sie tak usmiechal bo to byl przekochany psiak taki wielki przytulasek i ogromny pieszczoch
|
no mam nadzieje że będzie dobrze ,obawiam się tylko ze jak dobrze sie rozhustają to pół chaty mi zdemolują no i tak się zastanawiałam jak to będzie z tym terytorium bo będą dwa samce,walka raczej odpada z wiadomych wzgledów,chyba że pirat będzie bulka z zyrandola atakował i spieprzał szybko zpowrotem już to widze
kurcze nie wiele psów mi odpowiada zeby je miec ale te twoje są swietne,obawiam sie tylko ze miałby u nas mało miejsca bo są megaśne
|
|
|