2009-11-07, 09:32
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY
Cytat:
Napisane przez Chatul
Zastanawiałam się ostatnio nad kupnem tej glinki: http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/454 Myślicie, że miałaby działanie podobne do działania zielonej glinki?
Nie zauważyłam wiadomości dlatego nie odpisałam xD
Odpowiednia pielęgnacja to taka, po której włosy dobrze wyglądają. Nie ma uniwersalnej. Jeżeli pokrzywa i Kallos mleczny to wszystko czego potrzebują Twoje włosy, to jest to odpowiednia pielęgnacja 
|
Maska do twarzy i włosów?Ciekawe,o czymś takim jeszcze nie słyszałam.Zastanawiałam się na kupnem jednej z glinek.Nie wiem tylko ,której potrzebuję.
Ale tak dokońca nie wiesz,kiedy Twoje włosy są pielęgnowane odpowiednio.Co z tego,że są lśniące po umyciu.Co z tego,że wyglądają zdrowo jak i tak musisz je codziennie myć,a końcówki włosów są tak porozdwajane,że włosy zaczynają się łamać.
Ja np. po każdym myciu mam śliczne włosy.Mam włosy ciemne,więc blask widać lepiej niż przy blond włosach.Wyglądają na zdrowe,są miękkie i gładkie,ale tak na prawdę jak się ktoś z bliska przyjży moim końcówką to jest MASAKRA!Są tak rozdwojone,że zaczynają się w pewnym momencie łamać.Już sama nie wiem co robić.Próbowałam wszystkiego wraz z obcięciem włosów na krótko,ale to nie pomaga.
Znam dokładnie powód zniszczenia moich włosów.Farbowanie i prostownica,której używam codziennie,ale bez prostownicy moje włosy to wielka kupa siana,którą ciężko jest ułożyć w jakąkolwiek fryzurę!
Sorry za tak długi tekst Pozdrawiam
|
|
|