2009-11-07, 10:39
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Barbie beauty*
Cytat:
Napisane przez MdM
Te z Was, ktore tak sie czepiaja, ze jestesmy zasciankowe niech spojrza laskawie na wyniki sondy. Czy widzicie to, co ja? Nie mam nic przeciwko temu, ze jaka dziewczyna zrobi sobie operacje plastyczna. Uwaza, ze ma cos nie tak - prosze bardzo. Ale dziewczyn, ktore zaznaczyly w sondzie tylko 1 odpowiedz jest kilka (niektore pewnie chcialy zobaczec tylko wyniki - co mozna przeczytac w postach). A wiele osob chce kilka operacji. Czy naprawde sadzicie, ze wszystko jest dla ludzi jest sie nie umie zachowac umiaru?
Nie wierze w to, ze po Polsce chodza same paskudy, ktore chca poprawiac prawie kazda czesc samego ciala. A jesli faktycznie takie sa to ja bym sie wybrala na ich miejscu do psychologa, fryzjerki, stylistki i makijazystki i wtedy zobaczycie jak mozna ze zwyklej kobiety zrobic pieknosc. Nawet jesli ma dlugi nos albo maly biust.
Natomiast z wypowiedzia, ze niby osoby, ktore krytykuja zazdroszcza autorce, nie zgadzam sie zupelnie. Jest sporo ludzi, ktorzy naprawde lubia siebie.
Sama zmienilabym w sobie pare rzeczy, ale wiem, ze ladnym makijazem, dobrze dobranymi ciuchami, fryzura i wizyta u dentysty mozna bardzo wiele zmienic.
Nie jestem przeciwna operacjom plastycznym, jak juz ktos pisal, wszystko jest dla ludzi, ale trzeba znac umiar. A niestety nawet sonda pokazuje, ze wiele dziewczyn chce zmienic prawie wszystko.
|
Przepraszam, ale czy myślisz, że wszystkie dziewczyny, które chcą sobie zrobić operację są brzydkie. Ja się za brzydką nie uważam i to mnie obraża. Chciałabym mieć większy biust i to od razu ooznacza, że jestem jakąś straszną brzydulą?
|
|
|