Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Post pod postem..?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-24, 16:37   #1
jowisia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to jowisia

Post pod postem..?!

Moich rozwazan nie kieruje bezposrednio do Ciebie Pomadko, lecz do wszystkich wizazanek z prosba o ich wypowiedz. Podziwiam Twoja prace i edytowanie postow, kiedy sa jeden po drugim. I nie chodzi juz o to, ze jeden komentarz do karmy mi zniknal , po tym jak z dwoch moich postow pod soba zrobilas jeden - choc przyznam, ze to mnie sprowokowalo do zalozenia tego watku.
Lubie porzadek i zgadzam sie, ze nie powinno sie pisac jedengo postu pod drugim - raz, ze wprowadza to balagan, dwa, ze to prosty sposob, zeby nabijac sobie punkty.
Ale, ale.... czasem po prostu dwa posty sa naprawde dluuugie, maja zupelnie inna tresc i skierowane sa do dwoch roznych osob! No i glownie chodzi o te dluugosc! Napisanie tego w JEDNYM poscie staje sie praktycznie nieczytelne i nie dociera do odbiorcy... Nie podoba mi sie to.

Zwracam uwage, aby nie pisac postu pod postem, ale czasem niestety nie widze innej mozliwosci. Coz - mam czekac, az ktos inny wypowie sie w watku..?! (czasem tak robie, ale bez przesady..)

I co wkurza mnie najbardziej - jezeli juz - to niech bedzie sprawiedliwie; Nie wiem, ktore fora Pomadko modujesz, ale ja akurat wiecznie na nie trafiam. NA innych watkach bardzo czesto pisane sa posty pod postem i to doslownie jednozdaniowe!! I NIKT tego nie edytuje. Jezeli juz to prosze o egalitaryzm.

jowisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując