2009-11-07, 14:33
|
|
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Cytat:
Napisane przez dymka
Biedna  kuruj się - łączę się w bólu
Ja dziś w nocy wypociłam się za wszystkie czasy 
|
To dobrze masz. Ja nawet wypocić porządnie się nie mogę. Ale to nic. Poradzę sobie. Najgorszy jest kaszel, już mnie boli jak kaszlę. A jeszcze doba nie minęła od momentu, w którym zaczęłam...
Cytat:
Napisane przez viki1988
masakra, wszyscy chorują  mam nadzieje ze mi się uda i nic mnie nie rozłoży....
|
Ja bym się tak normalnie nie rozchorowała, to nie w stylu mojego organizmu. Ale w czwartek mama wyjeżdżała i w wyniku zbiegu różnych okoliczności musiałam jej zanieść bagaże do taksówki, czego wcześniej w planach nie było. JAko, że akcja była błyskawiczna glany założyłam na bose stopy, a kurtkę narzuciłam bezpośrednio na samą koszulkę. No i potem trochę na dworze stałam w takim wdzianku. Efekty widać od razu.
Cytat:
Napisane przez lilavati007
Zdrowiejcie szybko 
|
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate
Dymko i Chatul zdrowiejcie 
|
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Zdrowiej 
|
Cytat:
Napisane przez otako
Może się uda... Zdrowia życzę 
|
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
ech 
Zdrowiejcie szybko 
|
Dzięki dziewczyny 
Cytat:
Napisane przez otako
ostatni raz u lekarza rodzinnego byłam ze 3-4 lata temu.
|
U lekarza to ja właściwie w ogóle nie bywam :P Leczę się zawsze w domu. Na grypę wirusową żadne leki nie pomagają, trzeba ją po prostu przetrwać. A, że ja nawet do tabletek przeciwbólowych jestem negatywnie nastawiona to trochę sobie teraz cierpię (;
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Pije, pije  gdyby nie Ona to bym jechała na lekach cały czas no i oczywicie GDYBY NIE Chatul, bo Ona mi uzmysłowiła, ze pokrzywka na bóle bardzo menstruacyjne pomaga (nie miałam pojecia), a ja zawsze cały tydzień leki musze jakieś brać, bo mam okropne miesiączki 
|
Z rozkurczowych ziółek to jeszcze rumianek, melisa i krwawnik, jakbyś chciała
|
|