Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybka pożyczka dla studentki - pytanie.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 14:14   #8
MdM
in love with life

Dot.: Szybka pożyczka dla studentki - pytanie.

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
formalności trwają długo a do tego potrzebni są dwaj żyranci z określonymi dochodami, kredyt jest wypłacany jakoś od stycznia (chyba) a autorce z tego co ja zrozumiałam kasa potrzebna jest już
To chyba zalezy od uczelni, bo z tego co wiem u mnie na uczelni byla potrzebna tylko jedna osoba do poreczenia.

Jesli autorka potrzebuje na juz to moze od kogos pozyczyc i potem oddac. Zalezy oczywiscie ile ma lat i jakich ma znajomych, ale wydaje mi sie, ze dobry przyjaciel/przyjaciolka pozycza bez problemu ze 2tys zl, o ile oczywiscie sami maja. Przynajmniej my ze znajomymi (w waskim kregu) pozyczalismy sobie.

A jak nie to pozostaje juz tylko poszukiwanie pracy "na juz".
Ach, zapomnialabym, moge zaproponowac znane wszedzie call center. Praca ta jest straszna, ale przyjmuja od zaraz. Zalezy z jakiego autorko jestes miasta, jesli z Warszawy to moge podpowiedziec pare takich miejsc. A jesli znasz jakis jezyk obcy to juz w ogole bedzie super. Umowa tam to z reguly zlecenie albo dzielo, wiec w razie czego mozna zrezygnowac w kazdej chwili. Dla studenta to tez jest cos.
MdM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując