Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-07, 15:34   #862
ewwwa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
A czy on jest metaliczny, albo perłowy?Dla mnie granat musi być matowy, ciemny, nasycony, żaden inny nie przejdzie
Jest to zwykly, nieperłowy ani metaliczny granat. Ale nie wiem moja reka wydaje mi sie z nim jakas taka trupia a do bladeuszy nie należe nie wiem o co chodzi

fuksjaa Polecam Ci Mleczko z tonikiem Mleko&miód z Oriflame http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...kiem-2-w-1.htm ma świetna konsystencje taka troszke żelowa. A co do kremu polecam Ci podobnie jak isa calme-uwielbiam ten krem W sumie mleczko z tej serii ziaji tez jest fajne

Dzis planuje zrobić sobie peeling i nasamraować sie dove summer glow zeby nabrac troszke kolorków
Wogole oszalałam na punkcie kolorówki... Skończył mi sie balsamholizm zaczal szminkoholizm
Mam na celu zakup różu do policzków bo mi sie wszytstkie pokonczyly Mysle o rozu z serii mineralnej Maybelline ale patrzylam na strone i okazuje sie ze w Polsce mamy tylko dwa odcienie tego różu