Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-07, 16:43   #868
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Co za szaleństwo luksjowe w wątku, nonono Ja się dzielnie oprę bo wreszcie zaczęłam "wychodzić" z zapasów i nie zamierzam powracać
Odwyk wreszcie mi idzie Mam do zużycia jeszcze 25 kosmetyków do stanu idealnego, potem będę ascetką
A poza tym padam Nie wiem kiedy ostatnio spałam więcej niż 6 godzin , jestem zawalona robotą i niemieckim Ratunkuuu.
Witaj w klubiem ja też ostatnio nie mam na nic czasu Też chciałabym dojść do ascezy i wykończyć zapasy, ale jeszcze trochę tego jest....

P.S. O której kończysz w poniedziałek ?

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zaszalalam w Lush'u Magda mam dla ciebie duza maske, a sobie wzielam tez ta duza maske, swiezo robiona maseczke z miodem i takie smieszne cos do mycia twarzy na sprobowanie. Kusil mnie ich krem do tlustej skory, wzielam probke, moze nastepnym razem go wezme w zapasach mam niestety kilka kremow do twarzy, czemu one tak wolno sie zuzywaja :/ serum Galenica wykonczylam na urlopie
Aaaaaa dziękuję
Musisz koniecznie zdać relację jak się spisują pozostałe Lushe
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
I wlazłam wczoraj niepotrzebnie do sklepu z ziołami a tam takie cudowności.. Cała szafa Fitomedu, Himalayi, Herbapolu Pruszków (mają boskie maseczki)... zestawy Farmony z tej nowej serii (chyba masło i żel pod prysznic..)
Ojj ciężkie życie nałogowca..
Gdzieeeeee?

A ja jestem w wyjątkowo dobrym humorze - oddałam dziś pierwsze rozdział mojemu promotorowi, czyli 20 stron, jako jedna z 4 osób na całą grupę. Dzięki temu przez najbliższy czas będę już trochę luźniejsza. Poza tym wychodzę dziś z dawno nie widzianymi znajomymi ( ) na piwo, nie wychodziłam nigdzie już chyba od miesiąca

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora