Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-07, 17:31   #2162
elalank
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE

Cytat:
Napisane przez moniam85 Pokaż wiadomość
tak nowiutki kupiłam go w poniedziałek i wyprałam go w pralce ale zgodnie z oznaczeniami na metce i rozerwał się na szyciach i wczoraj go wymieniłam na inny bez żadnych problemów
śliczny kombinezon! dobrze, że bez problemu wymienili!

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Hej kobietki
Narazie tylko zajrzalam sie przywitac bo niedawno wrocilam do domu ,pozniej przelewce chociaz troszke i zalacze jakies foto mojego bejbika

A no i czuje sie juz dobrze,wszystko ladnie sie goi a to najwazniejsze
super!!! to czekamy na fotki i szczegóły

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
gratuluję decyzji fajny wózek

Cytat:
Moj Tz dzis dostal sms od siory:
"Przyjdź jutro na obiad z zona albo sam"
z mojego cisnienia 100/60 zrobilo sie chyba 200/150
co za tupet wiedzą, że dopiero wyszłaś ze szpitala i TZ nie powinien Cie spuszczać z oka na minutę, a tu taki sms! bezczelność normalnie!

Cytat:
Napisane przez zmarzenka Pokaż wiadomość
Proszę o wpisanie na listę rozpakowanych Martyna, ur. 29.10.09 waga 2920, 55 cm.
GRATULACJE !!! CO ZA NIESPODZIANKA!

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Pozdrowienia od Kropeczki- Tomuś ma 58cm i waży 3500 (niewiem czy równe 3500 czy cos tam jeszcze było bo z tych emocji nie pamiętam) Kropka głodna

A my bylismy dzis z Tomkiem u pediatry- mały książkowo przybiera na wadze- porozmawiałam z lekarką na temat tej wady serca i podobno jest to "najlepsza" i najczęstsza wada serca- ale niestety czekają nas stałe kontrole u kardiologa- w prawdzie jest szansa że sie to zrośnie jeszcze wiec żyje nadzieją...
dla Tomeczka nr 1!!!!! Duży chłopak!

A Tomeczkowi nr 2 na pewno zrośnie się co ma zrosnąć, więc Mamusia niech sie nie martwi

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
ale roznica w cenie duza, ciekawe od czego to zalezy
a Wasz wozeczek juz przyszedl?i jaki jest na zywo?
Domi wasz wózek ma osobną gondolkę- w sensie osobno wpinaną i jest sztywna, a ten drugi to ma taka miękką, wkładaną do środka spacerówki, i te wózki są właśnie dużo tańsze.

elalank jest offline Zgłoś do moderatora