Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-07, 20:49   #4004
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)

[1=bab42440679247773fa7d2c 59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5d e35cd1;15146274]Zdanie:
Możliwe żeby dziewczyna w 21 wieku nie miała lusterka?

nie trąci żartem. Wyraźnie oznacza, że ma paskudne zęby, z którymi mogłaby coś zrobić, ale nie robi, bo nie chce. I tu jest ocenianie, bo fakt, że ma krzywe zęby to fakt, ale bardzo możliwe, że lusterko ma i płakać jej się chce za każdym razem jak w nie patrzy, ale nie może sobie pozwolić na aparat. O to mi chodziło, ale jak nie rozumiesz to trudno, nie będę się wdawać w spory.[/QUOTE]

< - zapomniałaś o czymś w cytowaniu.
Widzisz, dla jednych żart to coś innego dla drugich. Sarkazm tym się cechuje, jednych uraża do drugich trafia.
Wiesz, dla mnie osoba ktora ma torebkę od Louis Vuittona ( taka z charakterystycznymi kwiatuszkami, możliwe że podróba kupiona na krakowskiej Tandecie, ale dajmy że orginał) raczej uchodzi za osobę nienarzekającą na brak pieniędzy.
Mnie też żal dupę ściskał gdy wydawałam 4 tysiące na operację i zapożyczałam się od dziadków w nadzieji że kiedyś oddam. Przez operację pokomplikowały mi się sprawy z pracą na wakacje z której mogłabym oddać pieniądze.
Dla mnie to koniec tematu autobusowego
Dla nas zęby to ważny członek ciała, nie dla wszystkich tak jest, dla niektórych to tylko kostki do gryzienia jedzenia, wspomagacze dzięki którym do naszego brzuszka trafia pogryzione jedzonko łatwiejsze do strawienia.

Edytowane przez CatchyKathy
Czas edycji: 2009-11-07 o 20:51
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora