Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pedagodzy, studentki i studenci pedagogiki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-07, 22:37   #907
Lady in Blue
Zakorzenienie

Dot.: Pedagodzy, studentki i studenci pedagogiki

Cytat:
Napisane przez maadaa Pokaż wiadomość
Ja jestem na UWr, sem 1 i na razie mamy samą teorię )

Ale jesli któraś z Was potrzebuje jakąś książę do pedagogiki, psychologii, socjologii, historii wychowania, biomedycznych czy czegoś takiego to zapraszam do mojego chomika, mam tego niezły zbiór

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Mad
Bo I rok to sama teoria

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez justinak25 Pokaż wiadomość
Witam, w czasach kiedy ja kończyłam studia tj 2005 rok bez problemy znalazłam pracę w przedszkolu po kierunku ale teraz widzę same podania podyplomówek bo po pracy opiek -wych trudno znaleźć pracę a jeśl ktoś znajdzie to marnie płatną, nie wiem czego uczą na tych podyplomówkach w rok ale panny strasznei zarozumiale przychodzą że wiedza wszystsko, szok
Ja też się zastanawiam, czy ja znajde prace po studiach (dopiero jestem na III roku) - moja specjalizacja to terapia z rehabilitacją, w planach mam zamiar zrobić sobie m.in kurs masażu (chociaż mam go też teraz na III roku, ale wolę się jeszcze dokształcić)

Zastanawiam się, czy z samym licencjatem możemy pracowąc już w zawodzie?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując