Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-07, 23:06   #433
MadameButterfly6
BAN stały

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
a ja mam chyba kryzys jesienny nie chce mi się zużywać , tylko prysznic, mycie włosów i demakijaż
Nie tylko Ty, mnie tez jakos len zlapal...

Jejku mam tyle mazidel do ust, ze szok Z pielegnacji zostal mi znienawidzony balsam do ust Isana (bardzo slabo nawilza, na poczatku usta sa biale i w ogole ma dziwny zapach) no i carmex (nie rozumiem tych zachwytow nad nim, nie lubie efektu chlodzenia i "zapachu" kamfory... poza tym tez mam wrazenie, ze nawilza tylko na chwilę). Nie wiem jak ja to zuzyje... Bede musiala sie jakos przemoc. Nie ma jak pomadka z Neutrogeny...
Co do blyszczykow to juz w ogole nie wyobrazam sobie, zeby je zuzyc. Moj TZ nie lubi kiedy sie maluje bluszczykiem, bo zazwyczaj ten caly blyszczyk przechodzi na jego usta i swieci sie jak choinka A ze widuje sie z nim codziennie nie mam nawet kiedy tego uzywac, ehhh ciezkie zycie kiedy sie ma az nadto czulego TZta

Ale ze swiatecznego katalogu Oriflamu chyba nic dla siebie nie wezme Za to w pn odbiore moje zamowionko

Odwyk slabo mi idzie
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora