Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-08, 10:29   #2308
Weronika112
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
czesc wam z rańca po sobocie ;d;*
dlaczego weekend tak szybko mija ... w ogole czas zapiernicza tak szybko ze juz sie nie orientuje

matura z francuskiego hehe... ja po 2 godzinach tygodniowo umiem wydukać pare zdań w stylu jaki jest twój numer telefonu, z resztą nauczycielce nie zależy żebyśmy wiedzieli więcej ;D tutaj raczej chodzi o to, żeby nauczyć sie na pamieć 3 lekcji i ona posłucha, da 5 i spokój na pół roku :P
Ile macie godzin francuskiego? no chyba ze uczyłaś sie go też juz w gimnazjum bo ja coś nie mogę tego jezyka zrozumieć za nic ;p
W tym roku mam 2 razy francuski, w 2 klasie był 3 razy. Szczerze powiedziawszy, to polubiłam ten język i po maturze mam w planach uczyć się go, tak dla siebie .

---------

Dobry
Jak ja nie lubię niedzieli ! Cały dzień zamulam i jem 2 razy więcej niż każdego innego dnia.
Chyba wezmę się za naukę. Matematyka najsampierw (), bo podobno we wtorek mamy mieć kartkówkę, a w czwartek klasówkę .
Potem idę do arkuszy z biologii z Operonu. Nie podoba mi się to, że wymagają one dużo teorii, bo ja na razie nie jestem przygotowana na nią za dobrze, wolę coś na logikę .

Aaaaa, zapomniałabym . Do dziewczyn, które przygotowują włamanie. Co myślicie o takim stroju ?

http://www.buksinski.pl/sklep/images..._brazowy_z.gif
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora