Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Aromaleigh
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-08, 12:02   #144
nieshya
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki mineralne Aromaleigh

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że za dużo brokatu jest przy pierwszym nałożeniu - później po roztarciu jakoś znika jego ogromna ilość - i wprawdzie pozostaje błysk, ale nie tak nachalny

Tyle tylko - że tak mi się wydaje bo kombinowałam tylko na dłoni z większością odcieni. W związku z tym - dzisiaj spróbuję wykorzystać i Shadowplay i Stillinhollywood w makijażu zobaczymy, co z tego będzie
Z ciemnymi odcieniami z serii Rocks! faktycznie da się jeszzce coś z tym brokatem zrobić, ale już jasne (np. Peekabo czy Avalon, na ktore sie skusilam) po roztarciu pozostawiaja tylko brokatowa poswiate, choc w woreczku wygladaja przecudnie...
Sprobuje uzyc ich na mokro - moze to pomoze....

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Skusilam sie na sample z serii Rocks! i Gothic Lolita -po Waszych opisach jestem ich bardzo ciekawa
Nieshya a bralas cos w odcieniach fioletu lub bardzo ciemnego fioletu?szukam czegos jagodowego.
Z fioletow mam tylko Morbid Curiosity (Gothic Lolita) i Doubledare (Rocks!). W sumie sa niemal identyczne, z ta roznica, ze Morbid ma srebrne, a Doubledare zlote drobinki (przez co sprawia wrazenie nieco cieplejszego i wpadajacego ociupinke w burgund) .
nieshya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując