2009-11-08, 14:41
|
|
BAN stały
Przekupka: 44 pkt / 96% pozyt.
|
Lg kg800 :)
NIEAKTUALNE!!
Hej, tym razem mam do wymianki telefon-LG KG800, bardzo kobieca czekoladka . Używałam go do lipca br., ale skończyła mi się umowa i zmieniłam telefon. Dzisiaj rano, go naładowałam i korzystam z niego od rano i wszystko jest w porządku, działa. Stan zew, oceniam na dobru-, srebrne elementy pościerane, obudowa z tyłu obdarta, panel w drobnych ryskach, ale myslę ze telefonik jeszcze komuś posłuży. Zresztą wystarczy jakis ładny futeralik Napewno mam do niego ławdowarkę, słuchawki pewnie też i może pudełko się znajdzie
REZERWACJA DLA MUCI 
Zdjęcie real wieczorem, na razie z neta
Opis, parametry i funkcje telefonu LG KG800
LG KG800 - Dane ogólne
Alarm wibracyjny: tak Aparat cyfrowy: tak Aparat cyfrowy pixele: 1.3 [Megapixeli] Aparat cyfrowy zoom: 4x Bateria pojemność: 800 [mAh] Bateria rodzaj: Li-Ion Czas czuwania (MAX): 200 [godz.] (8d, 8h) Czas rozm. (MAX): 360 [min.] Pamięć wewnętrzna: 128 [MB] Pamięć zewnętrzna: nie Sieci: GSM 900/1800/1900 Waga: 83 [gram] Wymiary - długość: 95 [mm] Wymiary - grubość: 15.2 [mm] Wymiary - szerokość: 48 [mm] LG KG800 - Wyświetlacz
Ilość kolorów: 262144 Rodzaj: kolorowy TFT Wymiary - szerokość: 176 [px] Wymiary - wysokość: 220 [px] LG KG800 - Dane / multimedia
Bluetooth: tak Dyktafon: tak EDGE: nie GPRS: tak HSCSD: nie IRDA: nie Java: tak MP3: tak Obsługa USB: tak Przeglądarka xHTML: tak Radio FM: nie Radio FM - RDS: nie SyncML: tak Transmisja danych i faksów: tak WAP: tak LG KG800 - Wiadomości
EMS: tak Klient poczty: tak MMS: tak Raporty doręczeń: tak SMS: tak Video MMS: nie Wiadomości grupowe: tak Wiadomości sieciowe: tak LG KG800 - Inne
Alarm: tak Budzik: tak Data: tak Kalendarz: tak Kalkulator: tak Organizer: tak Przypomnienie: tak Słownik: tak Stoper: tak Timer: tak Zegar: tak
Edytowane przez Donka94
Czas edycji: 2009-11-27 o 16:05
|
|
|