2009-11-09, 11:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
Napisane przez Koshatka
Za co?!  Przecież ja nie chciałm tego kremu a musiałam coś dobić żeby nie płacić 10 zł. 
|
profilaktycznie może znajdzie sie chętna na ten kremik wśród twoich klientek/ lub na prezent na gwiazdkę? 
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Shpilcia: czekam więc na wrażenia z kremu. Ty chyba miałaś lawendowy?  Porównasz do niego waniliowy?
Ja sobie zamówię zestaw z białą herbatą. Z Shea też mnie korcił, ale peeling doprowadzał mnie do szału. Krem do stóp się nie spisywał, więc postawię na białą herbatę - maseczkę b. lubię, żel też no i tonik mnie kusił od początku. Te ksometyki nie są mi pilnie potrzebne, więc pewnie znajdę pod choinką 
|
z FT miałam krem kawowy (chyba z 5 opakowań), jeżynowy, z silikonami, lawendowy i 2 letnie arbuzowy i jakiś bryza morska (obydwa żelowe i ochydne) zmiękczające i nawilżający ze standardowych więc napewno Ci porównam
maseczke z z biała herbatą też lubię a z shea krem od stóp daje efekty przy regularnym stosowaniu, ale głownie nawilza niż natłuszcza, jest bardzo lekki- używałam go głównie na łokcie , peeling biorę głównie dla zapachu, ale też go lubię, a kremu do rąk nie miałam, ale się przyda. Szkoda że nie ma z tej serii balsamu
|
|
|