Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-09, 13:32   #4497
viki1988
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Wiem wiem, ale tak patrzę po swojej babci to dla niej takie mazidło za słabe by było coś tłustszego lepiej, tym bardziej że zima będzie, a babcie nie muszą się bać zapychania
Ja osobiście dla mojej Mamy kupuję serum Flavo C na BU, miała kiedyś to oryginalne i drogie, ale zrezygnowała z kupowania właśnie przez cenę, to jej frajdę sprawię
hmmm ogólnie to przejrzałam też inne sera ale te bez silikonów się trudno robi i bym musiała znacznie wiecej składników dokupić ( a tak to tylko te komórki macierzyste, silikony i konserwant - resztę mam), a w razie czego może poprostu wiecej oleju dodam? moja babcia nie lubi za bardzo takich ciężkich, treściwych kosmetyków....
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
prosze zebyście odpowiedziały co myślicie o następującej sytuacji:

miałysmy 2 dziewczyny na stażu, jedna poszukala sobie niby prace, wiec nie przedłuzalismy jej stazu. Obie byly ok roku i sie widac zaprzyjazniły tzn wszystko robily razem itp.

teraz mamy jedna stazystkę, (druga skonczyla staz 31.08) ale ta druga wpada co drugi dzien srednio o 11,12 godzinie i do konca dnia pija herbatke, jedza ciastka, ogólnie luz blues

jakby sie spotykały po pracy to nic mi do tego, ale jak ta druga przychodzi w godzinach pracy i jeszcze co tu duzo mówic "odciaga" obecną od roboty na jakies pogawędki, kawki to mi dziwnie i czuje niesmak

poza tym jak ludzie przychodzą z zew, to dziwnie to wygląda jak one akurat są w trakcie "balowania"

czy wy tez sądzicie ze tu cos jest nie tak? a moze ja sie czepiam?
Wcale sie nie czepiasz masz zupełną rację, ja bym chyba spróbowała z ta stażystka pogadać, zagroziłabym ze jak sie to nie zmieni to pojdę do szefa...
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Viki - nie da się ukryć że nie tracisz formy
a co sobie/Wam bede załować ja sie teraz sama załatwiłąm bo myśle teraz o tej stronce zamiast sie uczyć, a mam we wtorek koło